- Makaleler
- 4
Hocam zaten tedirginim. Yeni ortam, yeni arkadaşlar, yeni okul. İyice tırsıttınız beni@Steve Rogers Yanılıyorsunuz![]()
Hocam zaten tedirginim. Yeni ortam, yeni arkadaşlar, yeni okul. İyice tırsıttınız beni@Steve Rogers Yanılıyorsunuz![]()
Bunun dışında millet ne yapıyorsa onu yap, farklı olacağım diye şebek olma sınıfta.
Yok hocam öyle bir derdim yok.
Nitelikli lise kazanmak ne kadar zor biliyor musun? Ders çalışan kişinin aklı başındadır zaten artık yan gelip yatmakla lise kazanılmıyor maalesef. LGS gerçekten çok zor. Neyseki bende arkadaş gibi kazandım. Acaba lise nasıl olacak bende merak ediyorum açıkçası.Olur dostum, nitelikli diye IQ sınırı koymuyorlar. İti olur kopuğu olur, ilaç satanı olur. Potansiyel tecavüzcüsü, katili olur.
Bu ortamlara girebilirsin ancak onlara uyma, ne tür insanlar karşına çıkacak hayatında görmen için bir tecrübe olsun. Bunun dışında millet ne yapıyorsa onu yap, farklı olacağım diye şebek olma sınıfta.
Konu sahibine ithafen yazdım ikinci paragrafı.
@Steve Rogers İt kopuk demek aslında çok genel bir kavram. Aklınıza hemen sigara içip alkol kullanan tipler gelmesin.
Kafadan gidik tipler de mevcut, tabiri caizse velet dediğimiz tipler. Bakıyorsun ''Yahu bunlar ne yapıyor, amaçları ne?'' diyorsun.
Kısaca yeni ergen tipler sizi karşılayacak, çok muhattap olmayın bunlarla. Kendi halinizde takılın, pek de tavsiye verecek biri değilim. Bu kişi ben değilim yani![]()
Nitelikli lise kazanmak ne kadar zor biliyor musun? Ders çalışan kişinin aklı başındadır zaten artık yan gelip yatmakla lise kazanılmıyor maalesef. LGS gerçekten çok zor. Neyseki bende arkadaş gibi kazandım. Acaba lise nasıl olacak bende merak ediyorum açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.