Lisede kınama alınırsa ne olur?

• Konuyu başlatan smxx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.076

smxx

Femtopat
Daha fazla  
11. sınıfım, 2 dersten de kopyadan yakalandım. İki ayrı kınama vereceklermiş. Gelecek için bir sorum olur mu ya da e-Okul'a işlenir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
11. sınıfım, 2 dersten de kopyadan yakalandım. İki ayrı kınama vereceklermiş. Gelecek için bir sorum olur mu ya da e-Okul'a işlenir mi?

Yil sonundaki zümre ogretmenler toplantısında siliniyor. Ogretmenlerin sana gicikligi yoksa tabii.

Bir öğrenci neden kopya çeker oldum olası anlamamışımdır. Tek sorumluluğun ders çalışmak, başka yok. Kimse senden aile geçindirmeni, ev araba işleriyle uğraşmanı beklemiyor, sadece ve sadece ders çalışarak başarılı olman isteniyor ama onda bile kopya ile iş görmeye çalışıyorsun.

Bir şeyleri düşünme zamanın gelmedi mi artık? Çocukluğu bıraksan mı?

Bir öğrenci neden kopya çeker oldum olası anlamamışımdır. Tek sorumluluğun ders çalışmak, başka yok. Kimse senden aile geçindirmeni, ev araba işleriyle uğraşmanı beklemiyor, sadece ve sadece ders çalışarak başarılı olman isteniyor ama onda bile kopya ile iş görmeye çalışıyorsun.

Maelesef tüm ögrenciler sizin anlattıgınız hayatı yaşamıyor. Her gün okuldan sonra çalışanlarda var.

Yıl sonuna kadar sorun çıkarmazsam silinir mi sizce.

Öğretmenlerle olan ilişkileriniz nasıl?

Herkes aynı hayatı yaşamıyor belki çalışıyordur ne biliyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı