11. sınıfım, 2 dersten de kopyadan yakalandım. İki ayrı kınama vereceklermiş. Gelecek için bir sorum olur mu ya da e-Okul'a işlenir mi?
Evet sicile yansıyor, tek 1 olay olsaydı yıl sonu silinirdi ama şimdi silineceğini sanmıyorum.
Bir öğrenci neden kopya çeker oldum olası anlamamışımdır. Tek sorumluluğun ders çalışmak, başka yok. Kimse senden aile geçindirmeni, ev araba işleriyle uğraşmanı beklemiyor, sadece ve sadece ders çalışarak başarılı olman isteniyor ama onda bile kopya ile iş görmeye çalışıyorsun.
Bir şeyleri düşünme zamanın gelmedi mi artık? Çocukluğu bıraksan mı?
Yıl sonuna kadar sorun çıkarmazsam silinir mi sizce.
Bir öğrenci neden kopya çeker oldum olası anlamamışımdır. Tek sorumluluğun ders çalışmak, başka yok. Kimse senden aile geçindirmeni, ev araba işleriyle uğraşmanı beklemiyor, sadece ve sadece ders çalışarak başarılı olman isteniyor ama onda bile kopya ile iş görmeye çalışıyorsun.
Bir şeyleri düşünme zamanın gelmedi mi artık? Çocukluğu bıraksan mı?
Hiçbirsey olmaz, sadece belge alamazsın.11. sınıfım, 2 dersten de kopyadan yakalandım. İki ayrı kınama vereceklermiş. Gelecek için bir sorum olur mu ya da e-Okul'a işlenir mi?
Öğretmenlerle olan ilişkileriniz nasıl?
Herkes aynı hayatı yaşamıyor belki çalışıyordur ne biliyorsun?
Daha önce hiçbir olayım olmadı dersleri dinlerim hiç ders kaynatma vb olmadı şimdiye kadar tek olay bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.