Lisede nakil alınca devamsızlık silinir mi?

tentaroza

Hectopat
Daha fazla  
Haftaya başka bir liseye geçeceğim. Pazartesiye kadar çalışmayı düşünüyorum. Çünkü şu anki okul ortamını sevmediğim için okula gitmiyorum. Nakil alınca devamsızlığımı sildirebilir miyim veya özürlüye aldırabilir miyim?

Devamsızlık sildirmek gibi bir olay söz konusu değil. Ancak aile büyükleriniz ile okul idaresine rica ederek özürlü devamsızlığa çevirmeniz mümkün.

Haftaya başka bir liseye geçeceğim. Pazartesiye kadar çalışmayı düşünüyorum. Çünkü şu anki okul ortamını sevmediğim için okula gitmiyorum. Nakil alınca devamsızlığımı sildirebilir miyim veya özürlüye aldırabilir miyim?
Devamsızlık Hakkı Yıllık Oluyor Yani Başka Okula Gidince veya 2. Dönemde Devamsızlık Silinmiyor Sadece Okul Yönetimi ile Konuşup Devamsızlıklarını Özürlüye Geçirebilirsin Ama 30 Gün Hakkın Var ( 10 Özürsüz , 20 Özürlü ) Devamsızlıklarını Özürlüye Geçirsen Bile 30 Günlük Hakkından Gidiyor Sen Yinede Dikkatli Ol

Başka bir konuda bunu buldum.
5 gün ekstra devamsızlık hakkı tanımlandığı yazıyor. Doğruluğunu bilemiyorum.

Geçen sene meslek lisesinden anadolu lisesine nakil aldırdığımda 1.5 gün olan devamsızlığım duruyordu. Silineceğini sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı