Lisede nasıl çalışılmalı?

kaan_05

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi lisede nasıl çalışılmalı? Nasıl not tutulmalı? Hocaları dikkatli dinlemeli miyiz? Devamsızlık hakkı kaç gün? Kaç dersten kalınca tekrarlıyoruz?
Bir de matematiğim biraz zayıf olduğu için öğretimli soru çözümlü soru bankası önerebilir misiniz?

Not: 9. sınıfa yeni başladım.

Başlıkta da belirttiğim gibi lisede nasıl çalışılmalı? Nasıl not tutulmalı? Hocaları dikkatli dinlemeli miyiz? Devamsızlık hakkı kaç gün? Kaç dersten kalınca tekrarlıyoruz?
Bir de matematiğim biraz zayıf olduğu için öğretimli soru çözümlü soru bankası önerebilir misiniz?

Ortaokuldan daha çok çalışmalısın. Hoca bir şey demese bile anlattığı şeyin notunu tutmalisin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortaokuldan daha çok çalışmalısın. Hoca bir şey demese bile anlattığı şeyin notunu tutmalisin.

Hocam peki ya şu sınıfta kalma olayı tek dersten kalınca mı oluyor yoksa 4 mü onu pek anlamadım.

Geçen sene sınıfımdan 10 kişi sınıfta kalmış bu senede bizimle beraber tekrar ediyorlar o yüzden biraz öz güvenim düştü benim de.

En önemlisi derste iken anlamak dersde anlamazsan bir konuyu öğrenmesi zor oluyor. Sana tavsiyem derste iken dikkatin hocadan başka kimsede olmasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı