Lisede sayısal bölümü yok

birisi592

Decapat
Daha fazla  
Ben sayısalı iyi olan bir ögrenciyim. Bu sene LGS'ye girdim. 394 aldım. Evimin yakınındaki sosyal lisesine yerleştim. Ama bu sosyal lisesinde sayısal bölümü yok. Ben sayısal okumak istiyorum. Benim puanının yettiği bir tane Anadolu lisesi var, onda sayısal var. Ama taban puanı 220 öğrenciler pek iyi değil. Ne yapmalıyım?

Ben sayısalı iyi olan bir ögrenciyim. Bu sene LGS'ye girdim. 394 aldım. Evimin yakınındaki sosyal lisesine yerleştim. Ama bu sosyal lisesinde sayısal bölümü yok. Ben sayısal okumak istiyorum. Benim puanının yettiği bir tane Anadolu lisesi var, onda sayısal var. Ama taban puanı 220 öğrenciler pek iyi değil. Ne yapmalıyım?
ortam ıyı olsun yeter,dershanede yaparsın

Başka bir lise yok mu gidebileceğin? Dersleri kendin halletmen imkansız değil ama zor olur.

Okulun çok bir etkisi olmuyor tamamen iş sende bitiyor bana sorsalar lisede ne öğrendin hiçbir şey üniversitede ne öğrendim belki birkaç şey. Tabii etkisi olanlar vardır ama nadir. İlkokul ve ortaokulda öğrendiklerimi hatırlıyorum ama lise ve üniversite hayatımda hiçbir şey yok 😅 Şaka bir yana sayısala gidip sonra da eşit ağırlığa geçen çok kişi oluyor iyice hedefini belirleyip sonra karar vermeni öneririm.

Okulun çok bir etkisi olmuyor tamamen iş sende bitiyor bana sorsalar lisede ne öğrendin hiçbir şey üniversitede ne öğrendim belki birkaç şey. Tabii etkisi olanlar vardır ama nadir. İlkokul ve ortaokulda öğrendiklerimi hatırlıyorum ama lise ve üniversite hayatımda hiçbir şey yok 😅 şaka bir yana sayısala gidip sonra da eşit ağırlığa geçen çok kişi oluyor iyice hedefini belirleyip sonra karar vermeni öneririm.

Sayısal seçeceğim mecburum. Ailem sayısal harici okumamı istemiyor.

Başka bir lise yok mu gidebileceğin? Dersleri kendin halletmen imkansız değil ama zor olur.

Maalesef sadece tek bir lise var puanının yettigi.

Ortam ıyı olsun yeter, dershanede yaparsın.

Dershaneye gidemem maalesef.

Okulun hiçbir zaman için adamakıllı etkisi olmayacak. İş tamamıyla sende bitecek. Ortamın kötü olmasına aldanma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı