Lisede sayısal seçilır mı?

Sayisala yatkinligim var aslinda ama calismadigimdan kaynakli cozemiyorum veya sinavlardan dusuk aliyorum 11de dershaneye baslayip tyt ile ayt'yi iyi bir sekilde goturecegim.
Dershaneye çok istiyorsan git ama sırtını onlara ya da bir başkasına yaslama. Youtube artık ders konusunda çığır açtı. Her dersten bir sürü hoca var. Dershanede sana verilen hocadan dinleyeceksin ama youtube öyle değil. Dediğim gibi yine dershaneye gidebilirsin ama youtube'daki hocalardan anlamadığın konuları kendin hallet. Bu şekilde kendi kendine öğrenmeyi öğreneceksin.

Yani sizce sayisal mi secmeliyim? Bolum secimine 2 hafta gibi bir sure kaldi, İngilizcem B1 bu arada dil de dusunuyorum ama emin degilim.
Bence burada önemli olan senin isteğin, kimya 'öğretmeninin' söylediği cümlelere takılma öğretmenlerde kendini üstün görme kompleksi var, eğer sen sayısal istiyorsan seç, sadece yks bu öyle bi sayısal deha olmana gerek yok. Eğlendiğin, kendini ait hissettiğin yerse bana göre dile gitmen daha doğru olur ama geleceğe dönük bakıyorsan ve iş kaygısı duyuyorsan o zaman sayısal seç.

Bence burada önemli olan senin isteğin, kimya 'öğretmeninin' söylediği cümlelere takılma öğretmenlerde kendini üstün görme kompleksi var, eğer sen sayısal istiyorsan seç, sadece yks bu öyle bi sayısal deha olmana gerek yok. Eğlendiğin, kendini ait hissettiğin yerse bana göre dile gitmen daha doğru olur ama geleceğe dönük bakıyorsan ve iş kaygısı duyuyorsan o zaman sayısal seç.
Dil daha eglenceli geliyor ama maalesef hayat sartlari elverisli degil, o yuzden sayisal seçmeye karar verdim. Tesekkurler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı