Lisede sayısal seçilır mı?

ceren.sls02

Femtopat
Daha fazla  
Yalana gerek yok, sayisalim aman aman iyi degil biyolojim çok iyi onun haricinde diger derslerim yuksek degil. Ama bu calismadigimdan kaynaklaniyor hani 0 degilim ama iyide degilim. Akillandim artik, adamakıllı ders calismaya başlayacağım. Sizce dershane ile halledip 11-12. sinif boyunca dershaneye gidip sayisal halledilir mi? Gözüm aşırı yukseklerde de degil hemsirelik istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki senede 1. de olursun çalışırsan. Bana soru tuhaf geldi 2 senede halledilir mi diyorsun kaç senede halledilecek ki zaten? Çocukların gözünde bu işi canavarlaştıran, onlara zekalarından tereddüt ettiren memurlara öğretmen dememek gerek.

Korkmanı gerektirecek bir durum yok, kolayca halledilir.

Teşekkürler.

İki senede 1. de olursun çalışırsan. Bana soru tuhaf geldi 2 senede halledilir mi diyorsun kaç senede halledilecek ki zaten? Çocukların gözünde bu işi canavarlaştıran, onlara zekalarından tereddüt ettiren memurlara öğretmen dememek gerek.

Bizim kimyaci Yuzu'me direkt sen sayisala gelme, gelsen de yapamazsin zaten dedi.

Teşekkürler.

Bizim kimyaci Yuzu'me direkt sen sayisala gelme, gelsen de yapamazsin zaten dedi.
Malesef ipini koparan öğretmen oluyordu yıllar önce, gerçi durum yine aynı ama atanmak zorlaştı sadece. Hayatta bir şey başaramamış insanlar hıncını öğrencilerden çıkartıyor. Türkiyede öğretmenler eğitimci değil devlet memurlarıdır. Çok iyi öğretmenlerimiz de var tabi ama oldukça az.

Maalesef ipini koparan öğretmen oluyordu yıllar önce, gerçi durum yine aynı ama atanmak zorlaştı sadece. Hayatta bir şey başaramamış insanlar hıncını öğrencilerden çıkartıyor. Türkiye'de öğretmenler eğitimci değil devlet memurlarıdır. Çok iyi öğretmenlerimiz de var tabii ama oldukça az.

Yani sizce sayisal mi secmeliyim? Bolum secimine 2 hafta gibi bir sure kaldi, İngilizcem B1 bu arada dil de dusunuyorum ama emin degilim.

Yani sizce sayisal mi secmeliyim? Bolum secimine 2 hafta gibi bir sure kaldi, İngilizcem B1 bu arada dil de dusunuyorum ama emin degilim.
Hemşire olursan atanacağın neredeyse garanti. İş zor tabi ama Türkiye şartlarında dilci olmak bana biraz lüks gibi geliyor. Ben de psikoloji okuyacaktım ama sayısal seçtim hayatımı garantiye almak için. Bence sayısaldan git. Zaten hemşirelik için gireceğin en iyi sıralama 70 bin. Onu da sistemli bir çalışmayla sayısala eğilim çok yoksa bile yaparsın.

Hemşire olursan atanacağın neredeyse garanti. İş zor tabi ama Türkiye şartlarında dilci olmak bana biraz lüks gibi geliyor. Ben de psikoloji okuyacaktım ama sayısal seçtim hayatımı garantiye almak için. Bence sayısaldan git. Zaten hemşirelik için gireceğin en iyi sıralama 70 bin. Onu da sistemli bir çalışmayla sayısala eğilim çok yoksa bile yaparsın.
Sayisala yatkinligim var aslinda ama calismadigimdan kaynakli cozemiyorum veya sinavlardan dusuk aliyorum 11de dershaneye baslayip tyt ile ayt'yi iyi bir sekilde goturecegim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı