Lisede sınavlar yapılır mı?

Erdo2525

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Beylikdüzü
Daha fazla  
Herkese Merhabalar! 10. sınıfa gidiyorum ve neredeyse 10. sınıfa dair hiçbir şey bilmiyorum. Çok fazla sınav stresi var üstümde. Sizce sınavlar yapılır mı? 12 gün kalmış. Çalışmaya başladım ama ertelerler mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınavlar yapılır arkadaşlar. Er ya da geç yapılır. Bak 10. sınıfa gidiyorum ancak hiçbir şey bilmiyorum diyorsun. Eksiğini tamamlamalısın. Mesela sınavların olup olmayacağını araştırmaktansa dersine vakit ayırmalısın.

Sınavlar olmamalı düşüncesine katılmıyorum. Zaten tek sınava düşürüldü. Yani yanlış anlamayın ancak bir zahmet ona da girin arkadaşlar.

Sınavlar tamamen kalksa "X sınıfa gidiyorum ancak hiçbir şey bilmiyorum" diyen öğrenci sayısı katlanacak. Mecburiyet olmazsa çok fazla öğrenci uzaklaşıyor derslerden. Sınavların iptal olmamasının sizin geleceğiniz için olduğunu bilin yeterli.

Herkese Merhabalar! 10. sınıfa gidiyorum ve neredeyse 10. sınıfa dair hiçbir şey bilmiyorum. Çok fazla sınav stresi var üstümde. Sizce sınavlar yapılır mı? 12 gün kalmış. Çalışmaya başladım ama ertelerler mi acaba?
2 Kere oldu tabi 2 kere olması, bir daha olmayacağı anlamına gelmez. Fakat vaka sayıları azalmaya başladığı için ve böyle gittiği için bu sefer yapacaklardır. Velev ki yapmadılar diyelim, şimdiden çalışmaya başlarsan ertelendikten sonraki tarihte her şeyi biliyor bir şekilde girmiş olacaksın. O yüzden bu yorumu okuduktan sonra git bir youtube kanalından başla matematik 10.sınıf 1.ünite konu anlatımı diye.

Herkese merhabalar! 10. sınıfa gidiyorum ve neredeyse 10. sınıfa dair hiçbir şey bilmiyorum. Çok fazla sınav stresi var üstümde. Sizce sınavlar yapılır mı? 12 gün kalmış. Çalışmaya başladım ama ertelerler mi acaba?

Geçmiş olsun kardeşim, Allah yardımcın olsun. Sınavlar olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınavlardan kaçamazsınız maalesef. Ders çalışıp bu zamanların geleceğini tahmin etmeliydiniz. Tabi imkanlarınızı bilmiyorum yani durumunuzu.

Elinde sonunda olacağız bu sınavları. Çalışman gerekli. Ben bilmiyorum diyorsun neden dinlemedin derslerini? Neden çalışmadın? Biz boşuna mı çalışıyoruz? Ha ne olur hazirana ertelenir vakalar 10K altına düşmezse ama yine de olur o sınavlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı