Yıl sonu ortalaması en az 50 olmalı.
Dil ve Anlatım dersi ortalaması en az 50 olmalı. (Galiba ismi Türk Dili ve Edebiyatı olarak değişmişti.)
Özürsüz 10 gün, özürlü 20 gün devamsızlık sınırları aşılmamalı.
Anadolu lisesindeyim. Geçen sene 9. Sınıfta 2 arkadaşım edebiyattan kaldı sorumlu geçti. O sınavı 12 ye kadar vermezse diploma alamıyor. Araştırın derim.
Anadolu Lisesindeyim. Geçen sene 9. Sınıfta 2 arkadaşım edebiyattan kalıp sorumlu geçti. O sınavı 12. sınıfa kadar vermezse diploma alamıyor. Araştırın derim.
Evet doğru. Bizim okulda da 11. sınıftayken ben dahil birkaç kişi Dil ve Anlatım dersinden kalıp sorumlu geçmiştik, 12. sınıfta sorumluluk sınavına girmiştik ve hoca cevapları verip geçmemizi sağlamıştı. Üstelik dersten kalanlar olarak hepimiz aynı hocadan Dil ve Anlatım dersi almıştık.