Lisede sınıf geçme nasıl oluyor dönem sonu ortalaması mı yoksa yıl sonu ortalaması mı? Güncel bilgiler yazın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Edebiyattan sorumlu olarak geçer.Biraz mantık yürütürseniz ortalama 20 olduğu zaman edebiyat dersinin ortalamasını düşünebilirsiniz. Arkadaşı yanlış bilgilendirmeyin.
Edebiyat baraj ders olduğu için, edebiyattan kaldığınız zaman sorumlu geçmiyorsunuz, sınıfta kalıyorsunuz.Edebiyattan sorumlu olarak geçer.
Anadolu lisesindeyim. Geçen sene 9. Sınıfta 2 arkadaşım edebiyattan kaldı sorumlu geçti. O sınavı 12 ye kadar vermezse diploma alamıyor. Araştırın derim.Edebiyat baraj ders olduğu için, edebiyattan kaldığınız zaman sorumlu geçmiyorsunuz, sınıfta kalıyorsunuz.
Evet doğru. Bizim okulda da 11. sınıftayken ben dahil birkaç kişi Dil ve Anlatım dersinden kalıp sorumlu geçmiştik, 12. sınıfta sorumluluk sınavına girmiştik ve hoca cevapları verip geçmemizi sağlamıştı. Üstelik dersten kalanlar olarak hepimiz aynı hocadan Dil ve Anlatım dersi almıştık.Anadolu Lisesindeyim. Geçen sene 9. Sınıfta 2 arkadaşım edebiyattan kalıp sorumlu geçti. O sınavı 12. sınıfa kadar vermezse diploma alamıyor. Araştırın derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.