Lisede tip konusu

Dostlar benim tipimin pek yakışıklı olduğu söylenemez. Üstelik gözlüklü biriyim. Ayrıca liseye birkaç gün sonra başlıyorum. Bu yüzden utanıyorum. Çekingen de biriyim. Önerileriniz var mı?
Tipin çok bir önemi olmadığını yaşın ilerledikçe daha iyi anlayacaksın. Sana şimdi verebileceğim yegane tavsiye şudur ki okulun ilk gününden itibaren kendinden emin ol. Konuşmaların olsun, hal ve hareketlerin olsun daima özgüvenini yüksek tut. Kısık sesle konuşma sesin gür çıksın mesela yada bir gruplaşma olur ödev için toplantı olur bu tarz şeylerde geri durma atılgan ol. Gün geçtikçe kendindeki değişimi sen de fark edersin :)

Tipin çok bir önemi olmadığını yaşın ilerledikçe daha iyi anlayacaksın. Sana şimdi verebileceğim yegane tavsiye şudur ki okulun ilk gününden itibaren kendinden emin ol. Konuşmaların olsun, hal ve hareketlerin olsun daima özgüvenini yüksek tut. Kısık sesle konuşma sesin gür çıksın mesela yada bir gruplaşma olur ödev için toplantı olur bu tarz şeylerde geri durma atılgan ol. Gün geçtikçe kendindeki değişimi sen de fark edersin :)
Teşekkür ederim tavsiyen için

Yanlış anlamayın ama Andrew Tate'nin bir sözünü paylaşmak istiyorum:
- Aslında hiç bir erkek çirkin değildir, Sadece Tembeldir!!
Tembellikten kasıt sporsa evet doğrudur😁

Güzel dostum seni tipinden ötürü sevecekse bir insan zaten hiç sevmesin daha iyi. Seni değil sendeki herhangi bir şeyi seven insanlardan uzak dur. Kız muhabbeti bence lise çağında gereksiz bir mevzu. Gereksizliği şurada iki taraf da olgun değil. Ne yapacağını bilmiyor, tecrübesi yok. Genellikle hüsranla bitiyor ve iki taraf içinde ağır psikolojik sorunlar doğurabiliyor.

Tabii bu demek değil ki hiç sosyalleşme. Tam tersine sosyalleş. Ama her insana karşı iyi olma. Hak edene sevgini ve dostluğunu ver. Bu konuda seçici olmanı öneririm. Seni zorbalamaya çalışanlar olacaktır belki. Onlara asla boyun eğme. Dayak bile yiyecek olsan işin sonunda dik dur. Her zaman bir idealin bir duruşun ve bir felsefen olsun. Bunlardan hiçbir zaman taviz verme gerisi gelir zaten.
Kızlar tamamen tipe bakıyor. Yakışıklı olsun yeter diyor hepsi diğer şeyler onlar için önemsiz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı