Lisede yaptığınız çılgınlıklar?

Sınıf kapısını söküp havalandırmak için bahçeye çıkarmak.

Hoca ders anlatırken yere çakmak fırlatıp patlatmıştım, sınıfta yere tiner döküp ateş çıkarttık, teneffüste en arka sıranın pencere tarafına geçip tütün sarıp içerdik. Bir arkadaş da dersin ortasında bayan hocamıza şiddetli bir şekilde vurmuştu, taşyünü asman tavanın taşyünlerini söküp sigara zulası yaparlardı veya kafamız atarsa onları söküp ince parçalarda kırarak birbirimize fırlatırdık.

Okulun en belalı çocukları özellikle lise 1 iz onlar lise 4 ne bakıyorsun lan dedi. Kes lan dedim çıkışa gel dedi arkadaşımla gittik bir baktım 17 kişi hepsi lise 4 üçünde bıçak vardı öğle arasında dayımdan kuru sıkı tabanca alıp korkuttum sonuç müdür :( 17 Kişi olmasalar atılma cezası alıyordum. Çok da çalışkan bir öğrenciydim.

Okulun en belalı çocukları özellikle lise 1 iz onlar lise 4 ne bakıyorsun lan dedi. Kes lan dedim çıkışa gel dedi arkadaşımla gittik bir baktım 17 kişi hepsi lise 4 üçünde bıçak vardı öğle arasında dayımdan kuru sıkı tabanca alıp korkuttum sonuç müdür :( 17 Kişi olmasalar atılma cezası alıyordum. Çok da çalışkan bir öğrenciydim.
Allahtan basmamışsın tetiğe. Birde o zaman kan deli akıyor :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı