Hocam abartmayın. Adam vurmadınız ya, abinizin devlette çalışmanızı sizin 2-3 kıytırık disiplin cezanız niye etkilesin. Sizin geleceğinizi de etkilemez.Okulda bir iki tane uzaklaştırma ve tedbir kararı aldım. Abim devlette çalışmak için başvuru yapacak, sicilimde gözükür mü? Abimin kariyerine herhangi bir etkisi olur mu?
Bilmiyorum farkında mısınız? 2 kez uzaklaştırma ve tedbir kararı aldım yazıyor. Arkadaşlarına günaydın dediği için almamıştır diye düşünüyorum. Cidden çok garipsiniz. Abini etkilemez de geç. Adam öldürmedinya, kıytırık ceza vs...
Çok garipsiniz. Zaten bir adım ilerisi adam öldürmek. Şurada çıkıp mağdurum dese hak etmişsin vs. Dersiniz. Adam belli ki hoş olmayan şeyler yapmış. Bir de üstüne ferahlatıyorsunuz. Suç teşkil edecek şeylere teşvik ediyorsunuz...
Keşke siz bir okusanız. Sigara içtiği için tedbir kararı alındığını hiç düşünmüyorum. Okusamda adam öldürmedin ya? Kıytırık cezalar v.s. hiç hoş şeyler değil. Belliki arkadaş peşpeşe ve inatla kuralı çiğnemiş...@deli_petro06, sigara içtiği, kopya çektiği için almış olabilir belki. Bilemezsiniz. Detayını biz bilemeyiz ve detayını da belirttim. Adli bir olaya karışmadığı sürece sorun olmuyor diye de belirttim. Yorum yapmadan önce keşke bir okusanız.![]()
Sizinde bilginiz olsun bir kavgadan 2 kez uzaklaştırma + tedbir alınmaz diye düşünüyorum. Ben konunun arkadaşın işlediği kısmında da değilim. Ben yazdığınız şeylere takıldım...Söylediğiniz sözlere bakılırsa arkadaş okulda uyuşturucu satmış ağır bir suç işlemiş gibi davranmışsınız uzaklaştırma en ufak olaydan basit bir kavgadan bile alınabiliyor hatta sadece dayak atan değil dayak yiyen bile uzaklaştırılıyor bilginiz olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.