Liseler kapanacak mı?

Anlık beden dersinden sonra kaybolan agalar. (Şansa bizde de ilk ders beden salıları.)
Eğitim diye bir şey kalmadı zaten şu 2020'den sonra her sene yarım bir eğitim oluyor geçen sene hep sınıflar kapatıldı bu sene de deprem derken baya batırdılar diğer ülkeler gibi altından kalkamadık.
 
2. dönem konuları yoksa Online eğitime geçilmesi taraftarıyım ben hocam. 8 ve 12'ler okula gitmezse kalanların gitmesi saçma olur o şekildede karışık olur. Ancak kalanlar için de sonuç olarak sınavları var e birde deprem bölgesinde ki öğrenciler var.
2. dönem konuları yok, + olarak artık devamsızlık affı gelir 12. sınıflara. Online’a geçilmesi birnevi mantıklı.
 
2. dönem konuları yok, + olarak artık devamsızlık affı gelir 12. sınıflara. Online'a geçilmesi birnevi mantıklı.

Yani hocam 8 ve 12 2. dönem gitmezse şahsen bende gitmek istemem yalan yok Online eğitim olsa daha rahat olur depremdeki iller içinde devam zorunluluğu yok zaten.
 
Liselerin yatılı kısmı bulunmakta, bunu kullanabilirler belki. Eğer lise başlarsa, deprem bölgesindeki öğrenciler sıkıntıya düşecek bu sefer. Ortak bir karar alınmalı. Ya sizin dediğiniz gibi olmalı, ya da hibrit’e geçilmeli.
Yatılı okullar olduğunu biliyorum ancak bu kadar öğrenciyi nasıl alacaklar. Hibrit Eğitim'e geçilse bile o bölgede çoğu yerde internet bağlantısı yok bildiğim kadarıyla. En azından sağlıklı bir şekilde canlı derse girecek kadar yok. Nasıl derse girecek bu çocuklar?
 
Lise ve ortaokul için sınav sisteminde ufak bir değişiklik yapıldı zaten. Uzaktan eğitime geçileceğini sanmam, zaten devamsızlık şartı yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı