Liselerde tek sınav yapılması

Eki Görüntüle 766593

@Akkuşlu
Ben de, üstelik sanırım ilimde tek yapan okul bizim okul. Apar topar yaptılar, bol bol küfür yediler benden. Haram zıkkım olsun.
Kesinlikle öyle, bize sınav olacağımız zamandan 3 gün önce sınavlar iptal dediler ve tamamen saldım. Düşünsene sınava üç gün kaldı ve iptal diyorlar ve sonra sınav yapıyorlar, gülüyorum sadece eğitim sistemimize. Elimden başka bir şey gelmiyor çünkü, buraya daha neler yazarım ama hakaretten kalıcı ban yemek istemiyorum.

Açıkçası online dersler kötü ve verimsiz olduğu için kendim çalışmaya falan başladım, sınav programımızın günde 2 tane sınav olduğunu görünce şok oldum. Günde 10 saat sınava çalıştım, sabah 6 da uyuduğumu ve 8 de kalktığımı biliyorum. 2-3 günlük çalışma gibi bir şey oldu yani. Gerçekten hak yemek nedir onu gösterdiler.

Eğer ki o 2 haftada sınava girmeyenler sınav yaparsa sınava girenler 2.sınav olur sınav ortalamaları alınır diye düşünüyorum

@Seradotwav , @Akkuşlu umarım sınavları iptal ederler de hakkınız yenmez. Şahsen, sınava girmedik. 4 Ocak'a (?) ertelendi. Sizlere çok büyük haksızlık olur çünkü.
Sınavlara girmeyen kişiler bakıp bakıp gülüyorlar. Zaten yeni geçtiğim bir okul, kimseyi tanımıyorum ve özelden devlet okuluna geçmiş olmam da cabası.

Hocam biz birinci sınavları olduk bizim için olmaması hem avantaj hem dezavanntaj ama değişir kişiden kişiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…