Lisemden memnun değilim

Ee sen gitmedin de niye yorum yapıyorsun o zaman birader? Sen bu akılla nasıl fen lisesi tutturdun acaba?

Şaka mısın dostum sen? Serseri dolu okula gidip bana laf yetiştirme :)

Yukarıda yazdığın mesaja göre gitmiş olman lazim. Çünkü gitmedigin bir lisenin yorumunu yapman çok cahilce ve aptalca olurdu. Ve her ilin fen lisesi aynı olmuyor.

Okuduğum yerin ismini vermek istemiyorum fakat üst düzey bir lise haberin olsun. Senin bildiğin kötü puanlı fen liseleri değil.

Ee sen gitmedin de niye yorum yapıyorsun o zaman birader? Sen bu akılla nasıl fen lisesi tutturdun acaba? Benim gittiğim liseye fen lisesinden öğrenci talebi var her yer esenyurt değil.

Aynısını yazdım.

99 OBP ile alan okulda nasıl serserilik bekliyorsun merak ediyorum. Ve ayrıca gittiğim okulun eğitimi ve içindeki öğrenci durumu seni hiç ilgilendirmez. Bana burada gitmedigin lisenin yorumunu yapıyosun.

80 civarı bir şey ile gittim, bu son yılım lisede. OBP'li liseyi sevebilmek için ya o ortamdaki tiplerden olmak lazım ya da yaşadığın yer aşırı güzel bir çevreye sahip olacak ki okulda karşına bu tipler gelmesin. Sen hangisisin?

Hocam kendi başarısızlıklarını avutan tipler bunlar hiç bulaşma.

80 civarı bir şey ile gittim, bu son yılım lisede. OBP'li liseyi sevebilmek için ya o ortamdaki tiplerden olmak lazım ya da yaşadığın yer aşırı güzel bir çevreye sahip olacak ki okulda karşına bu tipler gelmesin. Sen hangisisin?
80 ortalama ile alan bı okuldan hayır beklenemez zaten. Gittiğim okula bir gel o zaman yorumunu yap.

Okuduğum yerin ismini vermek istemiyorum fakat üst düzey bir lise haberin olsun. Senin bildiğin kötü puanlı fen liseleri değil.

Evet iyi bir liseye gidiyor olabilirsin saygı duyarım. Ama gitmedigin ve görmediğin bir lisenin yorumunu yapma. Konu artık kapansın lütfen.

Diyecek bir şey bulamadım bunlara :D OBP'li bir lisenin fen lisesinden iyi olabileceğini sanıyorlar, başarısız olup başarıyı kötüleyen ilk defa görüyorum. LGSyi yapmış olmak için yapmıyorlar

Yorumlarda bildiğin kavga etmişsiniz, ben 88 OBP'li liseye geçtim bu sene (niye başarısızsın deme 1 senede 4 kere taşındık sıkıntı oldu) öğretmen bir şey anlatırken herkes direkt susuyor çıt çıkmıyor, ama ortam bizim sınıfta kötü, konuşacak düzgün 5-6 kişi var onlarda benim kafada değil, yani yalnızım, kısacası OBP'li liseye gideceksen ortam iyi olmayabilir, dönüp ailene " ben özel okula tekrar gideceğim " diyemezsin, yani şimdilik gitmesen daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı