Ee sen gitmedin de niye yorum yapıyorsun o zaman bilader? Sen bu akılla nasıl fen lisesi tutturdun acaba? Benim gittiğim liseye fen lisesinden öğrenci talebi var her yer esenyurt değil.Ben fen lisesindeyim![]()
Ee sen gitmedin de niye yorum yapıyorsun o zaman bilader? Sen bu akılla nasıl fen lisesi tutturdun acaba? Benim gittiğim liseye fen lisesinden öğrenci talebi var her yer esenyurt değil.Ben fen lisesindeyim![]()
Ben fen lisesindeyim![]()
Ee sen gitmedin de niye yorum yapıyorsun o zaman birader? Sen bu akılla nasıl fen lisesi tutturdun acaba?
Yukarıda yazdığın mesaja göre gitmiş olman lazim. Çünkü gitmedigin bir lisenin yorumunu yapman çok cahilce ve aptalca olurdu. Ve her ilin fen lisesi aynı olmuyor.
O kadar serseri ki somadan ayvalıktan serseri olmak için gelenler var(!)Şaka mısın dostum sen? Serseri dolu okula gidip bana laf yetiştirme![]()
Kaç ortalama ile gitmiştin liseye.
Ee sen gitmedin de niye yorum yapıyorsun o zaman birader? Sen bu akılla nasıl fen lisesi tutturdun acaba? Benim gittiğim liseye fen lisesinden öğrenci talebi var her yer esenyurt değil.
Şaka mısın dostum sen? Serseri dolu okula gidip bana laf yetiştirme![]()
80 civarı bir şey ile gittim, bu son yılım lisede. OBP'li liseyi sevebilmek için ya o ortamdaki tiplerden olmak lazım ya da yaşadığın yer aşırı güzel bir çevreye sahip olacak ki okulda karşına bu tipler gelmesin. Sen hangisisin?
80 ortalama ile alan bı okuldan hayır beklenemez zaten. Gittiğim okula bir gel o zaman yorumunu yap.80 civarı bir şey ile gittim, bu son yılım lisede. OBP'li liseyi sevebilmek için ya o ortamdaki tiplerden olmak lazım ya da yaşadığın yer aşırı güzel bir çevreye sahip olacak ki okulda karşına bu tipler gelmesin. Sen hangisisin?
Şaka mısın dostum sen? Serseri dolu okula gidip bana laf yetiştirme
Okuduğum yerin ismini vermek istemiyorum fakat üst düzey bir lise haberin olsun. Senin bildiğin kötü puanlı fen liseleri değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.