Liseye yeni geçtim ve hiç arkadaşım yok

Lisenin ilk günleri biraz normal bu durumlar. Ben özele geçtim ve 2 gün hiçbiriyle konuşmadım şimdi asker arkadaşı gibiyiz. Sen kendin kaynaşmaya çalış. Kaynaşamayacaksan da yakınlaş milletle.

Sana en bomba taktiği vereyim mi 😁 Çabuk elden bir kız arkadaş edin.

Kimse sana çok karışmaz, erkekler hiçbir şey diyemez, saçma sapan şeyleri kafana takmana engel olur. Özgüvenin de olur.

Ders - sosyal hayat olarak dengeli olursun.

Normalde telefonların toplanması gerekiyor nasıl video izliyorsunuz anlamadım fakat çok da önemli değil. Lisede hemen arkadaş edinmek bence çok iyi bir şey değil. Zamanla herkesi tanıyıp kendinize arkadaş seçmelisiniz. Bu konularda seçici olmazsanız ileride sorun yaşayabilirsiniz.

12.sınıfım yasak diyorlar fakat 4.katta olan sınıfım ve hocaların kıyağı sayesinde kullanabiliyoruz biz.

Sana önerim lisede arkadaş edinme, sorunlu herkes. Sen de sıkıntılıysan edin ama diğer türlü uzak dur.

Okulumdakiler iyi kişiler yani problemli olsalar bende arkadaş olmak istemezdim zaten.

Normalde telefonların toplanması gerekiyor nasıl video izliyorsunuz anlamadım fakat çok da önemli değil. Lisede hemen arkadaş edinmek bence çok iyi bir şey değil. Zamanla herkesi tanıyıp kendinize arkadaş seçmelisiniz. Bu konularda seçici olmazsanız ileride sorun yaşayabilirsiniz.

Toplamıyorlar telefonları bende bilmiyorum neden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı