Liseyi kız arkadaşsız bitirmek

ESS14452

Zeptopat
Lise bitiyor, 18 yaşıma giriyorum ve flörtten öteye gidemedim istediğim halde. Sanki yalnız ölecekmişim gibi geliyor. Depresifleşmeye başladım. Üniversite okumayacağım insanlarla nasıl tanışıcam?

Cevaplarını bekliyorum :)

Son düzenleme:
Normaldir hocam yani hatta daha iyidir bence hepsi sosyal algı kafaya takmamak lazım

Teşekkür ederim cevabın için ama bilmiyorum, yaşıtlarım çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar ama benim bir tane bile olmadı. Belki de ben seçiciyimdir. Bu arada, 5. sezonda Rita'dan sonra, Dexter'ın başka biriyle tanışması çok erkendi, daha yeni bir ilişki bitmişken. Ayrıca, Dexter'ın yeni dizisi de geliyor! 🤪

Yaşıt kızlarla yapılan ilişkiler kısa vadeli oluyor zaten ayrıca 10 yıla cinsel ilişki robotu çıkma ihtimali olan bir dünyada fazla kafaya takıyorsun.

Hocam karşı cins birisiyle hiç sevgili olamadınız diye neden depresyona giriyorsunuz? Karşınıza çıkar illaki bunun için üzülmeye gerek yok.

Lise bitiyor, 18 yaşıma giriyorum ve flörtten öteye gidemedim istediğim halde. Sanki yalnız ölecekmişim gibi geliyor. Depresifleşmeye başladım. Üniversite okumayacağım insanlarla nasıl tanışıcam?

Cevaplarını bekliyorum :)

Kovalayarak mutluluk gelmiyor. Zaten ilk adımı atacağın kızı kendin fark edersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı