Liseyi kız arkadaşsız bitirmek

Lise bitiyor, 18 yaşıma giriyorum ve flörtten öteye gidemedim istediğim halde. Sanki yalnız ölecekmişim gibi geliyor. Depresifleşmeye başladım. Üniversite okumayacağım insanlarla nasıl tanışıcam?

Cevaplarını bekliyorum :)
Buna mı üzülüyorsunuz cidden? Lise aşkları heves ilişkisi olur genellikle öyle uzun uzunda sürmez genellikle.

Çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmek anormal, özenme böyle şeylere.

Evet zaten öyle bir durumda olmak istemem ama yine de yalnız olmak kalp kırıcı.

Buna mı üzülüyorsunuz cidden? Lise aşkları heves ilişkisi olur genellikle öyle uzun uzunda sürmez genellikle.

Sınıf arkadaşlarım sorunca hiç oldu mu diye biraz üzüldüm. Evet dediğin gibi uzun sürmüyor. Süren ise çok nadir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet zaten öyle bir durumda olmak istemem ama yine de yalnız olmak kalp kırıcı.

Sınıf arkadaşlarım sorunca hiç oldu mu diye biraz üzüldüm. Evet dediğin gibi uzun sürmüyor. Süren ise çok nadir.

En azından bir kıza çok bağlanıp ondan zarar görmedin. Ben yıllarca onun acısını çektim. Pişmanım, hayatım çok değişti. Çok şükür bu aralar düzeldim ama giden gençlik yıllarıma üzülüyorum. Gerek yok böyle şeylere. Varsa nasibinde, çıkar karşına illaki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam lise gerçekten önemli değil. İnsanlarla tanışman için çok farklı bir şey yapmana gerek yok. Aktivitelere katılabilirsin. Bulunduğun şehirde muhakkak aktivitelerin yapıldığı Instagram sayfaları vardır. Bunları araştır bence. İlgin varsa turlara katılabilirsin. Kitap okumayı seviyorsan kütüphaneye gidebilirsin. Hobisini yapan birisine yaptığı şeyi sorgulayarak tanışmak çok daha kolay. Eğer terslerse kibarca kaçmayı unutma. Belki geri dönebilir. 😊

Lise bitiyor, 18 yaşıma giriyorum ve flörtten öteye gidemedim istediğim halde. Sanki yalnız ölecekmişim gibi geliyor. Depresifleşmeye başladım. Üniversite okumayacağım insanlarla nasıl tanışıcam?

Cevaplarını bekliyorum :)
bende Kız arkadaşsız bitirdim pek takma. Ben flört bile olamadım hiçbir kız bana bakmadı fakat ben pek tiye almadım. Zaten şu dönemde lisede düzgün bir kıza denk gelmek samanlıkta iğne aramakla aynı şeye tekabül ediyor. Sosyal bir insan isen elbet bulursun. Şahsen Üniversitede düzgün birine denk gelme ihtimalin var az da olsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı