Little Nightmares 3 duyuruldu

Gerilim 2.5D yürüme simülasyonu illaki vardır fakat bu oyun kadar kalitelisi yok.
Bilemiyorum, sadece yürüme simülasyonu olan oyunları zaten sevmiyorum ama böyleyse de beni bağlayacak bir hikaye olması lazım. Little Nightmares’ın iyi bir hikayesi var diyebilirsiniz ancak oyunu oynarken hiçbir şey anlaşılmadığı ve YouTube’da teori-gerçek karışık anlattığı şeyler sayesinde fikir sahibi olduğumuz da bir gerçek. Bu da oyun içinde bir şey anlamadan gezmemize sebep oluyor, böyle olunca da sadece korkunç figürlerin olması beni sıkıyor amaçsız hissettirdiğinden. Atmosfer olarak şahane olduğu bir gerçek ama tek olayı atmosfer olan oyunlara biraz uzağım.

Bilemiyorum, sadece yürüme simülasyonu olan oyunları zaten sevmiyorum ama böyleyse de beni bağlayacak bir hikaye olması lazım. Little Nightmares'ın iyi bir hikayesi var diyebilirsiniz ancak oyunu oynarken hiçbir şey anlaşılmadığı ve YouTube'da teori-gerçek karışık anlattığı şeyler sayesinde fikir sahibi olduğumuz da bir gerçek. Bu da oyun içinde bir şey anlamadan gezmemize sebep oluyor, böyle olunca da sadece korkunç figürlerin olması beni sıkıyor amaçsız hissettirdiğinden. Atmosfer olarak şahane olduğu bir gerçek ama tek olayı atmosfer olan oyunlara biraz uzağım.

İyi bir hikaye değil de lore var sayılır daha çok hayranlar tarafından yürüyor hikaye beni daha çok atmosfer ve karakter tasarımları çekiyor kendine.

Bence 2024 sonbaharında çıkacak çünkü büyük rockstar oyunları sonbaharda çıkış yapıyor örnek: RDR2 ve GTA 5 ve erken değil şimdi duyursalardı güzel olurdu.
Bu sene çıkmayacağı bariz, seneye de ihtimal vermiyorum ama hayırlısı.
Umarım DLSS ve FSR teknolojilerini oyuna iyi yedirirler, Cyberpunk gibi deneme tahtası yapmazlar diye umuyorum.

Şimdiden hayırlı olsun hocam ama rockstar öyle düşünmüyor ve haklılarda adamlar hala GTA 5'ten para kazanmaya devam ediyor.
Nasipte varsa olur diyelim hocam.

GTA 5 eski oyun değil, hikayesi ve mekanikleriyle hâlâ ilgi çekiyor. Adamlar ömürlük oyun yapmışlar mübarek.
2023 sonu veya 2024 başı duyuru gelir 2024 sonu veya 2025 başı gibi çıkar bence.
Olabilir, galiba 2022 yılında ufak bir sızıntı görmüştük o kadar. Bir ara duyuru veya "sızıntı" yaparlar yine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı