Alışması biraz zor ama bir süre sonra kulağına oturmaya başlıyorDoktor reçetesi gibi anlamak biraz zor. Alışmak gerekiyor ama keyifliymiş![]()
Taşınma işleri yüzünden çıkarmışlar galiba listeden. Öbür havalimanını ekleyecekler sanırım listeye ondan.Atatürk Havalimanı yok yaOralar daha yoğun, daha çok konuşma geçer diye düşünmüştüm
![]()
Hiçbir şey olmadığı için yazdım zatenKüçük pencere açılıyor ya. Orada play tuşuna bas biraz bekle. Aşağıdaki saniye işlemeye başladığında bağlanmış oluyorsun.
LTFJ'ye girdin. 4 taneden en üstteki yeşil "LISTEN"ı seçtin. Play'e bastıktan sonra bazen 15-20 saniye sürebiliyor internete göre bağlanması. Chrome üzerinden şimdi yine baktım ama. Tekrar bir dene istersenHiçbir şey olmadığı için yazdım zaten![]()
Olmadı yaLTFJ'ye girdin. 4 taneden en üstteki yeşil "LISTEN"ı seçtin. Play'e bastıktan sonra bazen 15-20 saniye sürebiliyor internete göre bağlanması. Chrome üzerinden şimdi yine baktım ama. Tekrar bir dene istersen![]()
Farklı bir tarayıcıyla da dene olmazsa.Olmadı yaNeyse başka zaman deneriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.