Çözüldü Logitech canlı desteğe garanti için bağlanılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muras

Hectopat
Daha fazla  
Elimde kablolu bir Pro X Gaming headset var. Kablosundaki ses ayarlama kısmından dolayı bazen ya soldan ses gelmiyor ya da sesler cızırtılı geliyor bundan dolayı garantiye başvuracaktım. Ama hiçbir türlü Logitech canlı desteğe ulaşamıyorum sadece botlarla konuşuyorum hep 10 dakika diye de geçiştiriyor botlar. Başka canlı desteğe ulaşabilecek bir yer de bulamadım, başka yapabileceğim bir şey var mı çünkü garantinin bitmesine son 25 gün kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O nedir acaba, biraz daha açıklayabilir misiniz yapacağım işlemleri?
Yurtiçi kargo ile; ürünün tüm içeriğini eksiksiz olarak kutusuna koyup ve arıza ile alakalı kağıda not yazıp, garanti belgesi, fatura fotokopisiyle 262244793 kodu ile alıcı ödemeli olarak Penta Teknoloji adresine gönderebilirsiniz.

Ama kargolarken kulaklık kutusunu güzel paketlemenizi öneririm. Kargoda bir şey olursa, o konuda yardımcı olmadıklarına dair şikayetler okudum.
O nedir acaba, biraz daha açıklayabilir misiniz yapacağım işlemleri?
Yurtiçi kargo ile; ürünün tüm içeriğini eksiksiz olarak kutusuna koyup ve arıza ile alakalı kağıda not yazıp, garanti belgesi, fatura fotokopisiyle 262244793 kodu ile alıcı ödemeli olarak Penta Teknoloji adresine gönderebilirsiniz.

Ama kargolarken kulaklık kutusunu güzel paketlemenizi öneririm. Kargoda bir şey olursa, o konuda yardımcı olmadıklarına dair şikayetler okudum.

Çözüm

Tamamdır teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı