Logitech F310 alınır mı?

Teşekkür ederim memnun olmazsam iade ederim büyük ihtimalle.

500-600 civarı.

Bulamıyorum gerçekten çok araştırdım kimisi satmıyor kimisi fazla fiyat çekiyor.

İnanır mısın sadece PS3 gamepadi kullandım o da 10 sene önce çünkü PC oyuncusuyum gamepadle de fazla oyun oynamıyorum sadece futbol oyunu falan oynamak için alacağım belki Spider-Man alırım oynamak için.

Aldınız mı acaba gamepadi? Aldıysanız memnun kaldınız mı almayı düşünüyorum. Genel olarak tuşları sert ve kronik olabiliyor diyorlar emin olamadım.

Aldınız mı acaba gamepadi? Aldıysanız memnun kaldınız mı almayı düşünüyorum. Genel olarak tuşları sert ve kronik olabiliyor diyorlar emin olamadım.

Ben yıllardır sadece yarış ve futbol oyunlarında kullanıyorum F310'nu. Kullandığım en sağlam gamepad oldu. Hala sapasaglam duruyor, tavsiye ederim.

Aldım sadece R1 l1 tuşları DualShock'lara göre biraz sert tetik tuşları da farklı bir yapıya sahip alışınca güzel oynatıyor. Kronik sorunlu da olabilirler bilemiyorum ama benim satın aldığım kolda öyle bir durum yok şu anlık sıkıntı çıkarsa zaten Logitech garanti konusunda çok iyi bir markadır yardımcı olacaktırlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı