Logitech F310 almayın!

kapkarakartal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 1 yılda 2 kere F310 gamepadim bozuldu. İkisi de aynı sebepten, L1 ve R1 tuşları bir süre kullandıktan sonra çöküyor. Üstelik sert kullanmıyorum, arada bir açıp FIFA oynuyorum. Kesinlikle almamanızı tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, 1 yılda 2 kere F310 gamepadim bozuldu. İkisi de aynı sebepten, L1 ve R1 tuşları bir süre kullandıktan sonra çöküyor. Üstelik sert kullanmıyorum, arada bir açıp FIFA oynuyorum. Kesinlikle almamanızı tavsiye ediyorum.
Ben kullanıyorum 1 yıl oldu bir sorun yok. Vatan bilgisayardan aldım.

Katılıyorum berbat bir gamepad dir. Satın alıp pişman olduğum ender ürünlerdendir. Tavsiye edenleri de ciddiye almayın hayatlarında hiç Xbox gamepad' i ellerine almamış onlar.
Xbox One S kumandası almıştım 6 sene önce. Bana da bu kumandaları önerenler vardı. Daha önce deneyimlediğim için o kumandaların rahatsızlığını biliyordum. Xbox kumandası kullanmayanlar F310/F710' u gamepad sanıyor maalesef.

Ben ne zaman forumda F310, F710 aşağılasam birileri çıkıp bu dünyanın en iyi gamepadi diye savunuyordu.

Yorumu yaparken F710 kullanmış ve aktif Dualsense kullanan biri olduğumu da belirteyim.

Tam da bu konu hakkında bir makale yazıyordum. Güzel denk geldi. Almayın şu tuhaf şeyi. Gamepad bile diyesim gelmiyor.
@490836
Ne zaman bu kontrolcü ile ilgili konu açılsa "Kütük gibi", "Hissiyatı çok kötü", F710 için "Kronik bağlantı kopması problemi var" diyordum ve 2 sayfa olacak konu tartışma yüzünden 5 sayfa oluyordu. En azından artık neden alınmaması gerektiğini anlatan bir makale olacak elimizde.

Hani benim mallığım da var 1 kere aldım bozulmuş niye yine aynı gamepadi aldım bilmiyorum. Tuşlar göçüp duruyor içeri. Rezalet bir ergonomisi var

Valla forumda tavsiye edenlere inat tavsiye etmemeye devam ediyorum. O butonlar çok kötü, stickleri de kütük gibidir.

Katılıyorum berbat bir gamepad dir. Satın alıp pişman olduğum ender ürünlerdendir. Tavsiye edenleri de ciddiye almayın hayatlarında hiç Xbox gamepad' i ellerine almamış onlar.

Ben ne zaman forumda F310, F710 aşağılasam birileri çıkıp bu dünyanın en iyi gamepadi diye savunuyordu.

Yorumu yaparken F710 kullanmış ve aktif Dualsense kullanan biri olduğumu da belirteyim.

Tam da bu konu hakkında bir makale yazıyordum. Güzel denk geldi. Almayın şu tuhaf şeyi. Gamepad bile diyesim gelmiyor.
@490836
peki sizlerden 400-500tl civarı bir gamepad önerisi istesem. tartışmasız verebileceğiniz örnekler var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı