Logitech F310 gamepad alınır mı?

Gamepad analog yerleri zamanla aşınma yapıyor ve eriyor. Böyle olunca baş parmakların dayanılmaz acılar çekebilir, ayrıca aşındıktan sonra koruyucu takmaya çalışınca tam oturmaz sağa sola oynama yapar. O yüzden ilk baştan önlemini almanı tavsiye ederim.


Peki hocam. Kolu aldıktan 1 ay sonra alabilirim anca. Öneriniz için teşekkürler! :)
 
Gamepad analog yerleri zamanla aşınma yapıyor ve eriyor. böyle olunca baş parmakların dayanılmaz acılar çekebilir, ayrıca aşındıktan sonra koruyucu takmaya çalışınca tam oturmaz sağa sola oynama yapar. o yüzden ilk baştan önlemini almanı tavsiye ederim.

f310 anolog koruyucu internette yok.
ps4 ünküyle uyumlu olurmu?
 
Ben yanıltmamak için birebir aynı ürünü attım rengi bile aynı yoksa daha uyguna ve ücretsiz kargo ile bir ürün var. 65 TL siyah beyaz olan versiyonunu alabilirsiniz.

Bu olur mu hocam?
 
Bu olur mu hocam?

Büyük ihtimalle olur, standartları hepsinde neredeyse aynı, zaten takarken hafif esnetebiliyorsunuz. yalnız linkteki ürün 100 TL altında ürünlerden kargo parası alıyor 20TL kargo olsa 50 TL olur.
 
Büyük ihtimalle olur, standartları hepsinde neredeyse aynı, zaten takarken hafif esnetebiliyorsunuz. Yalnız linkteki ürün 100 TL altında ürünlerden kargo parası alıyor 20TL kargo olsa 50 TL olur.

+19 TL kargo parası diyor. Ürün 10 TL olup + 19mu ekleniyor yoksa 29'un üstünemi +19 ekleniyor?
 

Geri
Yukarı