Logitech F310 Gamepad Kullanıcı İncelemesi

Ürünün aynısı bende var D-PAD ' i hariç her şeyinden memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen kullandıgım icin, fifa ve spor tarzı oyunlar icin rezildir. Tavsiye etmem xbox360 controller alınır o fiyata. Nitekim bende öle yaptım xbox360 controller in yanına dahi yaklaşamaz. Yok ben zenginim parayı harman savururum derseniz alın.

Fifa için bende almıştım bu zamana kadar pc için ödediğim paraya acıdığım ilk üründür.bence bunun hakettiği fiyat maksimum 25 30 tl . Yön tuşları hayatımda kullandığım en dandik gamed(çin mallarıda dahil)Ne kadar marka varsa kullandım razere bile alışamadım sorun bende heralde. En sonunda tarihi eser japon malı playstatıon ilk çıkan kalın kasanın gamepedlerini aldım birisi kore diğeri japon malı. Henüz tekini bile bozabilmiş değilim duvara vur yere at acemilerin eline ver rasgele ölümüne bassınlar analogları kanırtsınlar banamısın demiyor rahatlığı ve kararlılığıda cabası=)) Bunun tek güzel yanı pratik olması ve birçok oyunu xbox oynuyormuş gibi otomatik olarak tanıması o yönden lafım yok mükemel bir ürün yarış oyunu oynarsam direk bunu kullanıyorum ama futbol için ölene kadar sony kullanıcam daha mükemmeli benim için çıkmayacak isterse değeri 300 500 olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…