Logitech F310 nasıldır?

KebabTheKiller

Hectopat
Katılım
9 Nisan 2022
Mesajlar
1.590
Makaleler
2
Çözümler
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Deadzone falan var mı? İmkanım olsa F710 alacağım ama alamam şu an F310 alacağım kablosu kalitelimi diğer Goldmaster, Platoon, Snopy, Hadron gibi çöp markaların kablosu zaten ilk gün götürüyor 2. gün kopuyor kablosu önemli bir de uzun süre götüreceğini biliyorum zaten ama gidip de şunu al bunu al demeyin ben de biliyorum XBOX360 kolu almayı ama dizaynı bana uymuyor.
 
Ergonomisi çöp bir gamepad. Ayrıca malzemesi sert. Sıfır fiyatına deydiğini düşünmüyorum. İkinci dl de mantıklı olabilir.
 
Kütük gibidir. Evet stickleri kütük gibidir. F310, F710 gibi yıllanmış, leş gamepadleri asla önermiyorum. Paraya kıyın Xbox One ya da Series kumandası almaya çalışın. Bir kere kullandığınızda dediklerimi anlayacaksınız. Daha yeni amazonda indirim vardı bir kontrol edin. 1700 TL civarına geliyordu.
 
Kütük gibidir. Evet stickleri kütük gibidir. F310, F710 gibi yıllanmış, leş gamepadleri asla önermiyorum. Paraya kıyın Xbox One ya da series kumandası almaya çalışın. Bir kere kullandığınızda dediklerimi anlayacaksınız. Daha yeni Amazon'da indirim vardı bir kontrol edin. 1700 TL civarına geliyordu.

Hocam o kadar param olsa üstüne para koyar ekran kartı alırım.
 

Geri
Yukarı