- Makaleler
- 1
Benim yazdığımla ne alakası var bunun?Kablosu temassızlık yapmaya başladığı için çöp olmuyor.
Kabloyu gamepade bantlayın demiyorum zaten. Yakınlaştırmak lazım sadece.
Benim yazdığımla ne alakası var bunun?Kablosu temassızlık yapmaya başladığı için çöp olmuyor.
Kabloyu gamepade bantlayın demiyorum zaten. Yakınlaştırmak lazım sadece.
Boş ver.Benim yazdığımla ne alakası var bunun?
Yazdığınızın ne anlama geldiğine bir bakar mısınız?Boş ver.
Sürekli kablo takmak istemiyorum, kablosuz olarak kullanmak istiyorum.İçerisinden çıkan kabloyu kullanırsanız sıkıntı olmaz. Kablosuz kullanırken sürekli bağlantının koptuğu doğrudur.
Kabloyu sürekli takmayacaksın. Bilgisayarına takacaksın ve takılı kalacak. Gamepad'i kullanmaya başladığında azıcık yakınlaştıracaksın bu kadar. 1.000 TL verip Xbox gamepadi de tercih edebilirsiniz.Sürekli kablo takmak istemiyorum, kablosuz olarak kullanmak istiyorum.
Kablo takılı zaten çok minimal fark ediyor.Kabloyu sürekli takmayacaksın. Bilgisayarına takacaksın ve takılı kalacak. Gamepad'i kullanmaya başladığında azıcık yakınlaştıracaksın bu kadar. 1.000 TL verip Xbox gamepadi de tercih edebilirsiniz.
Ondan hocam aynısı. Televizyonun arkasına bakayim belki ordadır.Hocam şu olabilir mi ya bende varda eskiden kalma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.