Logitech F710 alınır mı?

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
Ya gamepad bakıyorum bir sürü var herkes F710 diyor bu ürün neden bu kadar seviliyor alınmalı mı görüntüsü 100 liralık gibi ve malzeme bakımından hiç kaliteli görünmüyor sizce ne yapayım başka yok mu?

Ya gamepad bakıyorum bir sürü var herkes F710 diyor bu ürün neden bu kadar seviliyor alınmalı mı görüntüsü 100 liralık gibi ve malzeme bakımından hiç kaliteli görünmüyor sizce ne yapayım başka yok mu?
F710 2011 çıkışlı bir ürün olduğu için tasarımı eski görünüyor, ama çok kaliteli bir kol kendisi, ama ben olsam bu devirde f710 yerine başka kollara bakarım, bu konuda öneri açarsanız güzel öneriler gelir.

F710 tasarım ve ergonomik olarak mükemmel değil fakat tetik, joystick hassasiyeti ve kalitesi olarak günümüzdeki çoğu cihazdan iyi. Oldukça dayanıklı bir cihaz. Fiyatı da oldukça uygun.
1000TL gibi bir bütçeye daha iyisi yok, daha iyisini almak için en azından 1500TL ve üstüne çıkmak gerekir.

Çok kaliteli bir kol falan değil kendisi. Şişirilmiş bir balon.
Allah Allah, acaba neden 4-5 kez aşırı sinirden duvara sertçe fırlatmama rağmen, 3 yıl aralıksız kullanmama rağmen, şuan bile ilk günkü gibi çalışıyor, stick drift vesaire hiç bir şeyde olmadı, acaba benim aldığım f710 hatalı üretim miydi de bozulmadı.

Allah Allah, acaba neden 4-5 kez aşırı sinirden duvara sertçe fırlatmama rağmen, 3 yıl aralıksız kullanmama rağmen, şu an bile ilk günkü gibi çalışıyor, stick drift vesaire hiçbir şeyde olmadı, acaba benim aldığım F710 hatalı üretim miydi de bozulmadı.

Eline başka kol aldın mı bilmiyorum ama bir Xbox One kolu bile alsan aradaki kalite farkını çok net hissedersin. Alan 10 kişiden 7-8'i bağlantı problemleri yaşıyor. Kalite anlayışın da muazzammış bu arada, duvara fırlatılıp bozulmamakla iyi olmuyor teknolojik aletler.

Eline başka kol aldın mı bilmiyorum ama bir Xbox One kolu bile alsan aradaki kalite farkını çok net hissedersin. Alan 10 kişiden 7-8'i bağlantı problemleri yaşıyor. Kalite anlayışın da muazzammış bu arada, duvara fırlatılıp bozulmamakla iyi olmuyor teknolojik aletler.
Dostum valla ben saydığın hiç bir şeyi yaşamadım etmedim, daha geçen bir arkadaşıma önerdim f710u o da şuan mutlulukla kullanıyor, sen sanırım biraz arkası boş konuşuyorsun, tasarımı günümüz kollarına göre kötü, bunu bende biliyorum fakat, bana 1000 tlye daha iyi malzemeye, teknolojiye sahip bir ürün göstersene?
Fırlatma örneğini sadece dayanaklılığı için verdim bu arada, senin şuan şişirilmiş balon diye ortaya attığın kol hakkında zamanında üst düzey incelemeler yapıldı, boş boş antilik yapma burda, aykırı olmak istiyorsan yallah ekşi sözlüğe.

Dostum vallahi ben saydığın hiçbir şeyi yaşamadım etmedim, daha geçen bir arkadaşıma önerdim F710u o da şu an mutlulukla kullanıyor, sen sanırım biraz arkası boş konuşuyorsun, tasarımı günümüz kollarına göre kötü, bunu ben de biliyorum fakat, bana 1000 TL'ye daha iyi malzemeye, teknolojiye sahip bir ürün göstersene?
Fırlatma örneğini sadece dayanaklılığı için verdim bu arada, senin şu an şişirilmiş balon diye ortaya attığın kol hakkında zamanında üst düzey incelemeler yapıldı, boş boş antilik yapma burada, aykırı olmak istiyorsan yallah ekşi sözlüğe.

Ben dahil forumun yarısı yazın 400 liraya Çin'den GameSir Nova Lite aldık. F710'u 3'e 5'e katlar. Türkiye'ye yabancı F/P markalar gelmiyor diye saçma sapan çağ dışı ürünlere yönelmeye gerek yok. Çin pazarından almak çok daha mantıklı.

Merhaba 100'ü aşkın gamepad kullandım, en pahalısından en ucuzuna. Ve fiyatına göre oldukça muazzam bir kol, bağlantı sorunu için ise 2011 üretimi ve fiyatı bu kadar ucuz bir cihazdan muhteşem bir performans beklemek hata olur, gerekli koşulları sağladığında oldukça stabil bir bağlantıya sahip oluyor.

Ben dahil forumun yarısı yazın 400 liraya Çin'den GameSir Nova Lite aldık. F710'u 3'e 5'e katlar. Türkiye'ye yabancı F/P markalar gelmiyor diye saçma sapan çağ dışı ürünlere yönelmeye gerek yok. Çin pazarından almak çok daha mantıklı.
Gamesir nova lite'in f710'u 3'e 5'e katlaması çok normal, arada 2 katı fiyat farkı var, sen bana 1k bütçede f710u dövecek bir kol öner.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı