Logitech F710 hala alınır mı?

Arkadaşlar ben gamepad almayı planlıyorum. Şöyle sert ama dayanıklı bir şey. Şöyle bir tuşuna sert bastım diye gevşemeyecek bir gamepad. Bende DualShock 4 replikası vardı ve sırf R2 butonuna sert bastım diye birden gevşemeye başlamıştı. Sizce bu gamepada 1000 TL verilir mi? Bir daha gamepad almak istemiyorum hem. Bir de bu gamepadde bağlantı sorunları yaşayan da olmuş yaşamayan da. Acaba uzatma aparatı ile çözülüyor mu? Eğer bu gamepada 1000 TL verilmeye değmezse ne önerirsiniz?
Ben F710 kullanıyorum. Hiç bir şikayetim yok doğrusu. Geldiğinden itibaren yanında gelen uzatma kablosuyla kullanıyorum. Bağlantı sorunu vb yaşamadım. Rahatlık olarak ise kişiden kişiye değişebilir. Tutuş hissi diğer gamepadlerden biraz farklı.

Bu bütçede ikinci el sağlam Xbox controller bile zar zor bulunur hocam.
O da doğru ama işte eğer imkan olursa denk gelirse diye diyorum ben, F710'u birkaç defa kullanma şansım oldu bence rahattı ama uzun vadede nasıl olur bilemiyorum (adamlar denizaltı kullanıyorlar, sanırsam iyidir ya).

Ekonomi düzelirse Razer Wolverine V2 almayı düşünüyorum.

O da doğru ama işte eğer imkan olursa denk gelirse diye diyorum ben, F710'u birkaç defa kullanma şansım oldu bence rahattı ama uzun vadede nasıl olur bilemiyorum (adamlar denizaltı kullanıyorlar, sanırsam iyidir ya).

En sonunda ne oldu biliyoruz.

F710 çok rahat gelmedi bana ya. Ergonomiyi 2 dakikalık tutuşla ölçemedim tabii ama analoğu çok sert hissettirdi. Az daha bütçe arttırıp GC20 V2 almak en temizi gibi duruyor şu aralar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı