Logitech F710 incelemesi

İncelemeniz güzel olmuş. @MichaelDeSanta13 Elinize sağlık. Daha ucuz yollu kaliteli bir gamepad isteyen arkadaşlar varsa Play Station 2 gamepad alabilirler. Bir adet dönüştürücü kablo ile en fazla 40 Tl vererek bu işi hallaedebilirsiniz. (25 Tl orjinal Sony + 15 Tl dönüştürücü 40 Tl.)

Şahsen tecrübelerime dayanarak söylüyorum, 100 lira para vermektense 50 lira verip kablolu modelini ( F310 ) almalısınız. Çünkü gerçekten 1 saniyelik 2 saniyelik öyle yerlerde bağlantı kopması oluyor ki, "Kablolunun gözünü seveyim" dedirtiyor.

Şahsen öyle bir sorun ile karşılaşmadım ama incelememde de belirttiğim gibi zamanla yaşanabilir.

Şahsen öyle bir sorun ile karşılaşmadım ama incelememde de belirttiğim gibi zamanla yaşanabilir.
İnternette bir çok Youtuber'ın bu sorunla karşılaştığını da görüyorum Özellikle PES oynarken tam böyle atağın ortasında, ETS2 oynarken tam virajlarda falan bir kesiliyor elin ayağına dolaşıyor Ama ele oturaklığı ve verdiği kalite hissiyatı gerçekten mükemmel.

Rocket League adlı oyunda hiç denediniz mi ? Bu oyunu daha aktif oynamak için bir Gamepad alıcam ve aklımda bu var. İncelemeden ve yorumlardan anladığım kadarıyla doğru seçim üzerindeyim
Merak etmeyin. Bende de aynı Gamepad'dan var. Rocket League oynuyorum. Hiçbir sorun çıkartmıyor gayet güzel...

XInput ve DirectInput switchine daha da yakından bakıyoruz. XInput'a aldığımızda Dijital(Arrow) butonları DirectInput'a aldığımızda ise Analog'lar devreye girer.
XInput - DirectInput olayı böyle değil. Bu iki şey birbirinden farklı arayüz. XInput Xbox kontrolcüleri için, DirectInput ise her kontrolcü için var. Oradaki switchi X moduna aldığında F710 Xbox kontrolcüsünü taklit ediyor.
DirectInput - Wikipedia, the free encyclopedia
Edit: Bende de F310 var. Eski Windows XP laptopta X modundayken özel driver istiyor. D moduna aldığımda direk çalışıyor driver istemeden. Ben de bu kolla NFS Underground 2 oynuyorum

@MichaelDeSanta13
Bu arada konuyla pek alakalı değil ama bende F310 var elimde ve bende çok memnunun sizde ki ürünün kablolu olan versiyonu sadece bana kablosuz baya pahalı geldi ve kablosuz ürünleri pek tercih etmiyorum piliyle uğraşmak bana zor geliyor
Ben F310'uda 55 Tl'ye temin etmiştim benim işimi çok iyi görmekte gaza basmak için ayar vermek çok hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…