Logitech F710 incelemesi

@Aveyron Gamepadi PC'ye takınca direkt olarak bütün oyunlarda Xbox kontrolcüsü gibi tanıyor mu?

Aynen. Steam geniş ekranda da denedim. Test ettiğim oyunları açıkladım inceleme yazımda.

Bende de F710 var lakin ara sıra tutukluluk yapıyor bazen FIFA 18 oynarken analogu yönetirken saçmalıyor. Bunun çözümü nedir biliyor musunuz?

Ürünü hala kullanıyorsanız pil mevzusunu nasıl yapıyosunuz? Yeni pil mi alıyorsunuz yoksa pili şarj mı ediyorsunuz? Bu arada memnun musunuz hala? Almayı düşünüyorum da.

Ben hep şarjlı pil ile kullanıyorum. Ne kadar gittiğini ölçmedim ama ne zaman doldurduğumu unutuyorum. Kullandığım şarjlı piller 3000mAh Elektromer.

İfadeler: KeX
Ekonominin gözünü seveyim. Yıl 2020 ve aynı gamepad'ı 350 tl'ye aldım. Söyleyeceklerim bu kadar iyi günler...

7 yıldır hiç sorun çıkarmadı, karantina döneminde alıcısını kaybettiğimi fark ettim. Garantisi olmamasına rağmen ücretsiz şekilde alıcısını tarafıma gönderdiler. Satış sonrası destek olsun, ürünün kendisi olsun sonuna kadar fiyatını hak eden bir ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…