Logitech F710 incelemesi

100 TL'ye pahalı dediğiniz ürünü 379'a aldık heyt be.
2. elini 85'e almıştım Vatanda 140a falan satılırken. Sağlam yapmış Logitech hala kullanıyorum da 200den fazla verilmez Türkiye şartlarında dahi olsa ama el mahkum yapacak bir şey de yok.

Hala sağlam hala aktif şekilde kullanıyorum. Herhangi bir sorunu yok. Ama şu an elimde bu gamepad olmasa alacağım gamepad 8bitdo ürünlerinden biri olurdu. Yani 800~ buna vereceğime onlara bakardım.

Detaylı inceleme yazısını şurada yazmıştım: Logitech F710 İncelemesi

Son düzenleme:
Hocam almayın biraz daha biriktirin MSI modellerine bakın. Kopma sorunu oluyor bazen, çok konforsuz keşke almasaydım.

Bu zamanda Gamepad'e bu kadar para verilmesi mantıksız. En azından 150-200 veririm adi bir şey alırım ve maksimum 1 sene gider. Bunu almaya kalkarsam taksit öde öde bitmez. Ödeyeceğim taksitlerin yerine dışarda ekstra olarak yemek yiyebilirim.

Hocam almayın biraz daha biriktirin MSI modellerine bakın. Kopma sorunu oluyor bazen, çok konforsuz keşke almasaydım.
Kopma durumu taktığınız USB girişinin versiyonuyla alakalı olabilir. Ya da yeterli besleniyor olabilir. Bazen pil durumu da buna etki ediyor. Ben de kullanıyorum hiç kullanım durumunda kopma yaşamadım. Sadece pili zayıfladığında geç algılıyordu.

Oyun kolu bakıyorum bende 2. Elleri 500-600 bandında alınır mı sizce?

Oyun kolu bakıyorum bende 2. Elleri 500-600 bandında alınır mı sizce?
Ben bu gün 2. El 600tl'ye aldım isterseniz kol gelince deneyip yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…