Logitech F710 nano alıcı kayboldu

Hocam merhaba, alıcı elinize sağ salim ulaştı mı? Ben de ikinci el olarak aldığım bir gamepad için alıcı konusunda Logitech'e yazmıştım. Sağ olsunlar dün bana göndereceklerini yazdılar. Süreç nasıl işledi? Kargo kodu size mail olarak geldi mi, geldiyse devamında nasıl oldu? Aydınlatabilirseniz sevinirim. Benim işim tamamlandığında bu tarz sorun yaşayanlara garantisiz, belgesiz nasıl destek alabileceklerine dair bir konu açıp detaylı anlatacağım. Şimdiden teşekkür ederim :)

Hocam bana fatura olmadan gönderemeyiz diyorlar ne yapmam lazım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam hocam, bende fatura istediklerinde elimde yok dedim bir iki gün bekletip tamam gönderiyoruz dediler ve 2 gün geçmeden geldi. Tam prosedür ne bilmiyorum ama faturasız göndermezler muhtemelen.

Faturanız yoksa ve faturasız göndermiyorlarsa size nasıl gönderdiler anlamadım, bana fatura diyorlar başka da bir şey demiyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Faturanız yoksa ve faturasız göndermiyorlarsa size nasıl gönderdiler anlamadım, bana fatura diyorlar başka da bir şey demiyorlar.
İnan hiçbir fikrim yok, elimde kol bile yoktu. İkinci el alacaktım, almadan önce adamla konuştum beklemesini söyledim sonra logitech'e yazdım birkaç gün geçti alıcıyı kargoladıklarında kolu aldım ikisi arka arkaya geldi. Cihaz seri numarası sordular yok dedim, fatura sordular kayıp dedim bir şeyler oldu ama çözemedim :D
 
merhabalar, benim gibi siz de uzun zaman sonra bu konuya geldiyseniz size bir bilgilendrime, ben de 7 yıl önce aldığım ve 5 yıl önce alıcısını kaybettiğim f710'um için logitechle iletişime geçtim. Yaklaşık 5 farklı hesaptan müşteri temsilcisiyle iletişime geçmeye çalıştım ancak ikisinde başarılı olabildim. İlk denememde faturam olmazsa yardımcı olamayacağını söyledi. Az önceki ikinci başarılı girişimimdeyse bir sorun olmayacağını gönderebileceklerini söylediler. Sanırım politikaları biraz farklı ya da bazı temsilciler gerçekten müşteriler için çalışırken bazısı da çok takmıyor. Size de ille de fatura getir diyorlarsa farklı cihazlardan deneyebilirsiniz. Günün sonunda illa ki başarılı olursunuz herhal.
 
Sanırım artık bedava verilmiyor az önce denemek için bakmıştım satın almaya yönlendirdi. Logitech sitesinde 15 dolara satılıyor.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı