Logitech F710 vs Xbox Controller

351895

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2020
Mesajlar
89
Selam, hayatımda ilk defa gamepad kullanacağım ve bundan dolayı kaliteli bir kol olmak istiyorum. Xbox 9. nesil olanının PC için en uygun olduğunu gördüm. Bazı arkadaşların da o kadar para vermeye gerek olmadığını F710'un yeterli olduğunu söylediklerini okudum. Sizce hangisi daha iyidir? Ya da önerebileceğiniz bir model var mı? Xbox kolunu almak için bütçem yetiyor fakat fiyatı biraz fazla geldi, aldığım paraya değer mi? Kaç sene götürür?
 
Yeterlilik kişinin beklentisine göre değişir. Açıkçası F710'dan Xbox'a geçince inanılmaz bir rahatlık hissettim. F710'da o kadar kötü değil. Yok ben az oyun oynarım rahatlık falan umrumda değil dersen F710 alabilirsin.
 
Hocam şahsen sizin alışkanlığınıza bağlı olarak değişir. F710 kullanıcısı olarak şunu söyleyeyim. Gamepad de kopma vesaire gibi sorunlar oluyor. PS dizilimli bir gamepad alacaksanız bile daha güncel bir gamepad almanızı öneririm. Çünkü gerçekten bu kopma olayı can sıkıcı hale gelebiliyor.
 
F710'da zaman zaman anlık kopmalar yaşıyorum. Rekabetçi tür oyunlarda bu can sıkıcı. Xbox kullanmadım ama çok araştırmıştım, sorun yaşayan görmedim diyebilirim. Aktif olarak DualShock4 kullanıyorum bilgisayarda, tercihleriniz arasına koyabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı