İnceleme Logitech F710

• Konuyu başlatan Ar0x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 97
  • Görüntüleme 13.558
@erme Sizde kullanıyordunuz galiba. Bir şey sormak istiyorum. USB aygıtı bilgisayara takılı mı kalsın yoksa oyun oynayacağım zaman mı takayım. Pil yiyor mu bir bilginiz var mı ?

@erme Sizde kullanıyordunuz galiba. Bir şey sormak istiyorum. USB aygıtı bilgisayara takılı mı kalsın yoksa oyun oynayacağım zaman mı takayım. Pil yiyor mu bir bilginiz var mı ?
Hocam USB aygıtları PCye bağlı kalınca bazen Windows açılmama sorunlarına falan yol açabiliyor. Ona dikkat edin. Bir de şey soracaktım, ben DS4Windows kullanıyorum ama sosyalde ScpToolKit önermişlerdi. Sizce hangisini kullanmalıyım?

Pil yemez. Zaten kol bir süre sonra kapanıyor kendi. Üzerinden bir tuşa basınca aktif oluyor tekrar.
Teşekkürler. Bir sıkıntı olmaz yani değil mi ?

Bir fikrim yok. ScpToolKit'i hiç duymadım.

Konu güncellemesi : Konuda da belirttiğim gibi ergonomisi dışında sıkıntısız bir ürün, FİFA 22 oynuyorum, Oldukça iyi, triggerları 2 günde yumuşadı şuan çok daha iyi fakat iade edip daha yeni nesil birşey almak istiyordum. Xbox 9.nesil ve DualSense arasında kaldım. Özelliklerinden dolayı DualSense sipariş ettim. F710'u iade edeceğim. Kullandığım süre içerisinde oldukça memnun kaldım, tavsiye ederim.

Tasarımı keşke daha modern olsaydı. Onun dışında iyi bir gamepadımız.

Dualsense'yi windows'a tanıtmak için 3.parti uygulamalar gerekli değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…