İnceleme Logitech F710

• Konuyu başlatan Ar0x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 97
  • Görüntüleme 13.455
Epicte bu saydıklarının içinde mi peki ? Desteklemeyen oyunların sadece "korsan" olduğunu duydum ama bilmiyorum. Her platformda sorunsuz çalışıyor diye duydum da hala şüphem var işte inşallah sorun yaşamayız.

Bir de şarjs göstergesini felan DSX olmadan da görebiliyor muyuz ? Yoksa gelen firmware ile birlikte görebiliyor muyuz ?

Kol gelecek. Kablosuz kullanmak isterseniz Ps tuşu + Share tuşuna ışık beyaz yanıp sönmeye başlayana kadar basılacak. Bluetooth ile bağlayacaksınız. Programı kurup kol bağlı iken açacaksınız. Zaten program kurulum sitesinde zorunlu bir Vigem bus driveri var onu kurarsınız. Sonra programı her açtığınızda kol bir Xbox kolu gibi gözükecek. Steamde falan oynarken programı açmanız gerekmiyor. Xbox oyunları oynarken açabilirsiniz.

Epic games üzerinde belirli oyunlara destek var. Fall guys mesela PS kolu da destekliyor Xbox da. Slime rancher sadece Xbox destekliyor gibi. Şarj göstergesi üretici yazılımı varsa gözükür, diğer türlü DS4Windows ile göreceksiniz.

Firmware ile birlikte sadece Steam değil birçok platformu destekliyor (Xbox'ta dahil). Xbox kolu olarak göstermene gerek kalmıyor genellikle. DualsenseX üzerinden DualShock 4 gösterince de oluyor.

Steam, Uplay, Game Pass'le uyumlu diye biliyorum. Crack ve bazı oyunlar için gerekli.

Katılıyorum.

DualSense X kullanın DS4Windows yerine daha kullanışlı tetiklerini kablosuzda bile çalıştırabiliyorsunuz.

Firmware ile birlikte sadece Steam değil birçok platformu destekliyor (Xbox'ta dahil). Xbox kolu olarak göstermene gerek kalmıyor genellikle. DualsenseX üzerinden DualShock 4 gösterince de oluyor.
Dualsensex dualshock 4 de mı gösterebiliyor?

Dualsensex dualshock 4 de mı gösterebiliyor?
Hocam elime ulaştı şuan kurmayı deniyorum ama DS4 felan kurmama rağmen DS5'i gördüremedim uygulamaya.. Arıyorum internette çözümünü de bulamadım. Aygıt bağlı pc'ye.

Hocam elime ulaştı şuan kurmayı deniyorum ama DS4 felan kurmama rağmen DS5'i gördüremedim uygulamaya.. Arıyorum internette çözümünü de bulamadım. Aygıt bağlı pc'ye.
DualsenseX deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…