Logitech G G502 Hero alınır mı?

Bütçe
2000

JustBT

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
Ekran Kartı: RX 570 4Gb
Ram: 8x2Gb 3200Mhz
Logitech G G502 HERO LIGHTSYNC bu fareyi almayı düşünüyorum. Max 2000TL bütçem var. Bu modeli önerir misin? Ya da önereceniz başka bir model var mı?

Bende hem 50 gr fare var, hem de G502 Hero var. Alınacak fare değil kesinlikle. Ağır fare seviyorum diyen hafif güzel fare kullanmamıştır.
önerebileceğiniz 1500-2000 civarı mouse öneriniz var mı?

Alınır ama alınacaksa G502X daha iyidir.
Şöyle bi durum var hocam. Her ne kadar hafif mouse fps gaming konusunda iyi olursa olsun G502deki makro desteği hiçbir hafif mouseda yok. Özellikle oyun harici iş ve modelleme kısmında bulunmaz nimet olmasa da süper iş yapan bir ürün. Oyunlarda da RTS ve benzer makro ister oyunlarda taşıyor. FPS durumuna ise yalan yok uygun değil. Uzunca bir süre G502 hero kullandım 1 küsür sene önce de G502X Lightspeede geçtim. G502X ağırlık konusunda daha üsturuplu bir mouse.

Daha çok RTS, MOBA, MMO ve benzeri yüksek komut sayısı içeren oyunlar oynuyorsan önerimdir. FPS oynuyorsan uzak dur, sadece bilek yorarsın. Hem oyun hem iş için mouse arıyorsan yüksek şiddetli önerimdir. bİ MX Master 3x olmasa da hubdan yapacağın ayarlarla çok rahat yakın bir performans alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı