Herhangi bir bütçem yok biriktirip alıcam şuan da Rampage SMX-G39 Comfort mouse kullanıyorum memnunum ama tabi Laptop üzerinde daha iyi olur kablosuz ve logitech kaliteli olduğu içinİkisi de o bütçede alabileceğin en kötüsü belki de.
Fareyi nasıl tutuyorsun ve elin kaç cm?
Klavye illa %60 civarı boyutta mı olmalı ve manyetik switch istiyor musun?
Ayrıca renk olarak bir tercihin var mı?
Sıkıntı yok ben yanlış okumuşum özür dilerim şuan manyetik switchleri baktım sizin dediğiniz gibi snaptap özelliği gibi oluyor. Logitech belki dediğiniz gibi eski kalitesinde olmayabilir ancak şuan benim gözümde halen iyi halde ve ayrıca e-spor takımlarına sponsor olduğu için biraz daha güvenilir olduğunu düşünüyorum.Logitech eksi kalitesinde değil artık. Bana inanmıyorsanız yabancı yani tarafsız incelemelerine bakabilirsiniz.
Ben zaten bütçe sormadım size. Fare boyut olarak elinize uymaz ise, isterse en iyi fare olsun. Memnun kalmazsınız. O yüzden.
Klavyelerde artık mekanik değil manyetik switchler en iyisi. O yüzden bunları soruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.