Logitech G Pro X iade edilip Cloud Alpha S alınır mı?

DTS özelliğini aktif ettin mi? Eğer etmediysen büyük fark yaratıyor bass vs sesleri olsun. Aynı kulaklığı kullanıyorum bende bu özellikten önce sesler vs garibime gidiyordu. G633'den geçtim bende.

Bu özelliği G733 de aktif edemiyorum ben. Winstoredan DTS programını da indirdim ancak dtx kulaklık: X tıkladığımda uzmansal ses kapalı kalıyor sürekli. Var mıdır bir çözümü?
 
Attığım resime bak 1.sayfada ki orada ki şekilde yapacaksınız. Yapılandır yapacaksınız. Normal şekilde tıkladığınız da yapmıyor sağ tık. Nedenini bende çözemedim. Video da adam o şekilde yapıyor ses ayarlarından.
 
Bilgi için teşekkür ederim. Bu yorumu daha önce okudum fakar Amazon iade yapıyor diye biliyorum? Arkadaşım daha önceden yapmıştı çünkü. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

MediaMarkt'e iade edememiştim ben bu kanun yüzünden kulaklığımı hocam. Amazon'u için bir yorum yapamayacağım.
 
G PRO X'imi ilk aldığım zamanlarda DTS kullanıyordum ve ses gerçekten çok iyiydi. Sonra modlu windows falan kullandım, haliyle Windows mağazasına erişemediğim için DTS'i unuttum, 2 yıl boyunca DTS olmadan acı çekmişim cidden, konuyu görünce kurdum tekrardan.
 
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bende ilk aldığımda ses kötü demiştim G633'e kıyasla fakat DTS kurunca gerçekten farkı anlaşılıyor. Hele FPS oyunlarında ayak sesini öyle net şekilde duyabiliyorum ki şaşırıyor arkadaşlarım.
Steelseries Arctis 5 2019 white edition kulaklığın var DTS özelliği vardı sanırsam. Kullanabilir miyim ben de?
Eğer kulaklığınızın DTS lisansı var ise Windows Store dan indirip kullanabilirsiniz.
 
Bilgi için teşekkür ederim. Bu yorumu daha önce okudum fakar Amazon iade yapıyor diye biliyorum? Arkadaşım daha önceden yapmıştı çünkü. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.
Amazon ve Hepsiburada, satıcı kendileri olduğu sürece iade alıyor sorun yok. Hijyeni problem olarak görmüyorlar kulak içi kulaklıklarda dahil. Gününe dikkat etmen yeterli. Konuya gelecek olursak daha önce Hyper X Cloud Alpha S kullandım ve tam anlamıyla rezalet bir deneyimdi. Game/Chat muhabbeti olan bir kulaklık fakat hiç başaramamışlar, ses kalitesi idare eder ama mikrofonu rezalet. Driver desteği desen doğru düzgün yok, aşırı kısıtlı. Şuan güncel olarak Logitech G733 Kullanıyorum ve çoğu şeyinden memnunum. Kablolu bir ürün alacaksan başka alternatiflere, önerilere bakmanı öneririm.
 
Unutmadan şunu da ekleyeyim DTS' in 2 adet farklı ses seçeneği mevcut biri balanced ( dengeli ) diğeri ise spatious ( ferah ) size kalmış seçmek. Ben dengeli tercih ediyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    48 KB · Görüntüleme: 29

Yeni konular

Geri
Yukarı