@221420 tamamdır efendi dilediğiniz gibi meydan sizindir koşturun girin insanların haklarına ne benim ne de başkasının umurunda değil.
He ama ileride hesap soran çıkarsa o zaman kıvırmak yok herkese tavsiye verin gerekirse her şeyi önerin nasıl olsa para sizin değil mi?
Ben kimseyi raporlamam nasıl olsa herkesin maskesi düşer ak ve kara ortaya çıkar millet anlar ileride kim nedir ne değildir o zaman iş işten geçmese bari insanlar üzülmese diye umut ediyorum.
- Audio Technica M40X kullandığım diğer kulaklık. Katlanabildiği için kolay taşınabiliyor çantada vs. closed back olduğu için ofiste çalışırken dışarıyı rahatsız etmeden rahatlıkla kullanabiliyorum. Ses kalitesi gayet iyi ve AMP gerektirmiyor, olursa daha güzel oluyor tabii ki sesi orası ayrı. Yine geçen sene Amazon'dan aldım Black Friday indirimlerinden. 770 TL civarına mal olmuştu. SHP9500 ile beraber aldım beğenmediğimi iade etmeyi planlıyordum sonra vazgeçtim fiyatı çok iyi olduğu için.
- Tin t2, iem. 220 TL'ye Aliexpress'ten aldım 2020 Ocak ayında. Yürüyerek işe gidip gelirken ya da toplu taşımada kullanıyorum. Kulak içi kulaklık önerisi isteyen herkese tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla.
Dac/amp olarak Aliexpress üzerinden alma ihtimalin varsa FX Audio Dac X6 var vergiler ve kargo dahil 450-500 arasına.
HD58x için 5 serisinden ziyade 6 serisine daha yakın olduğunu söylüyorlar ve onlarla kıyaslıyorlar genellikle.
T669 ve K669B aynı mikrofonlar temel olarak. T669 masaya montaj kiti, shock mount, pop filtresi ve tripod ile birlikte geliyor. K669B sadece tripod ile.
O tarz kafa bandı olan kulaklıklar bana hiç rahat gelmiyor nedense. K612 yada K702 deneme şansım olmadı pek bilmiyorum o modelleri ama K712 PRO çok beğenilen modellerden birisi. Fiyatı çok yüksek ama.
Yurtdışından alma durumun varsa şu aralar Sennheiser HD58X Jubilee drop.com üzerinden 150 dolara alınabiliyor. Kargo + gümrük ile 1500-1600 civarına gelir diye tahmin ediyorum.
Şu an kullandığım 3 kulaklığı da yurtdışından aldım bu arada, Tin T2 (aliexpress), Philips SHP9500 ve Audio Technica AT-M40X (Amazondan geçen yılki black friday indirimlerinden).
Benim tavsiyem eğer acelen yoksa ve üst düzey bir kulaklık alacaksan Kasım sonundaki Black Friday indirimlerini beklemen olur.
@221420
Kusura bakma alıntı yapmam uzun sürdü.
Konu bölümü oyuncu ekipmanları ve oyuncu kulaklığı.
Ben mi yanlış bölümde yazıyorum acaba?
@221420 önerdiğiniz ürünler için benim hiç fikir beyan ettiğimi gördünüz mü acaba?
Ama konu başlıklarında insanlar sadece oyuncu kulaklığı hevesiyle tavsiye ararlarken sonra bu tür öneriler karşılarına gelince doğal olarak en iyisi istiyorum diye bu ürünleri almak istiyorlar.
Ben tekrar söylüyorum stüdyo kulaklık asla önermem önermek isteseydim hangi işte çalıştığını ve hangi sektörde kendilerini geliştirmek istediklerini sorardım.
Çünkü o ürünleri aldıktan sonra diğer ürünler arasında fark olacaktır elbet ve diyorsun ki neyin peşindesin bende size diyorum ki siz neler yapıyorsunuz ne amaç ile insanları yönlendiriyorsunuz düşünmek dahi istemiyorum.