@enonertetanem onu ürünü zaten kendi mağazalarında denedim bircom üstüne HD 600 alıp denedim.
Normal olarak değil DAC ile ve tanıdığım ile gidip bu ürünlerin tamirinden tut yazılım geliştirmesi için Almanya'ya gidip orada eğitim alıp gelen kişiye sordum kullanım alanlarımı ve kendisi söyledi bana sen boşuna uğraşmışsın kim önerdiyse kulaklıkların hangi alanlarda üretilip hangi amaçlarla son kullanıcıya sunulduğu hakkında bilgisi çok kötü dedi bende zaten forumda 1 ay bekleyip izledim sayende bazı markalar iyi stok eritti bayağı kar ettiler.
Tekrar söylüyorum insanlara önerdiğin kulaklıkları lütfen kıyas yaparak öner başkalarının yazdıkları yazılar veya söyledikleri ile değil bak ben zamandan ve psikolojisinden tut her şeyimle zarar edip zor durumda kaldım umarım başkasının başına gelmez ve bu yazılarımı okuyup gerekli önlemleri alırlar.
Sen zaten önermeyi bırak insanların ne istediğini bile bilmiyorsun ve kendi kafanda bir şeyler kurgulayıp şu daha iyi bu daha kötü bu fiyata bu olmaz geçiniz efendi geçiniz bu lafları.