Logitech G Pro X kablosuz 7.1 nasıldır?

@enonertetanem onu ürünü zaten kendi mağazalarında denedim bircom üstüne HD 600 alıp denedim.
Normal olarak değil DAC ile ve tanıdığım ile gidip bu ürünlerin tamirinden tut yazılım geliştirmesi için Almanya'ya gidip orada eğitim alıp gelen kişiye sordum kullanım alanlarımı ve kendisi söyledi bana sen boşuna uğraşmışsın kim önerdiyse kulaklıkların hangi alanlarda üretilip hangi amaçlarla son kullanıcıya sunulduğu hakkında bilgisi çok kötü dedi bende zaten forumda 1 ay bekleyip izledim sayende bazı markalar iyi stok eritti bayağı kar ettiler.

Tekrar söylüyorum insanlara önerdiğin kulaklıkları lütfen kıyas yaparak öner başkalarının yazdıkları yazılar veya söyledikleri ile değil bak ben zamandan ve psikolojisinden tut her şeyimle zarar edip zor durumda kaldım umarım başkasının başına gelmez ve bu yazılarımı okuyup gerekli önlemleri alırlar.

Sen zaten önermeyi bırak insanların ne istediğini bile bilmiyorsun ve kendi kafanda bir şeyler kurgulayıp şu daha iyi bu daha kötü bu fiyata bu olmaz geçiniz efendi geçiniz bu lafları.

Game One + Fiio E10K sesini beğenmeyip gidip Arctis Pro Wireless sesini beğeniyorsan bence open back kulaklık sana göre değil demektir. Yada aldığın game one veya fiio arızalı falandı. Yada son ihtimal kulaklarda sorun var :)

@221420 yok kardeşim en az 4 kişiye denettim ve üründe bozukluk yok ve tek ürün denemedim bircom mağazasında deneme odaları var orada 2 tane daha ürün denedim benimle birlikte arkadaşlarımda geldi orada kullanım detaylarını anlattım ve aldığım cevap boşuna uğraşmak olduğunu anladım.

Sen daha denemeden nasıl karar verdin bakayım ben denedim ve başkalarına denettim ve bu tepkiyi sadece ben değil başkaları da verdi ürünü bizzat mağazada sorun olup olmadığını test ettikten sonra oradaki insanlarda denedi onlarda senin için yetersiz bir kulaklık dedi iadeyi hemen aldı.

ve bu tepkiyi sadece ben değil başkaları da verdi ürünü bizzat mağazada sorun olup olmadığını test ettikten sonra oradaki insanlarda denedi onlarda senin için yetersiz bir kulaklık dedi iadeyi hemen aldı.
Hee, yani Arctis Pro Wireless > Game One. Sen bence ses kalitesinden çok özelliklere bakıyorsun.

Daha kaç kere dedim bilmiyorum ama Arctis Pro'yu alacaksan özellik çokluğundan başka bir şeyi umursamaman gerek ve boşuna harcayacak paran olmalı. HD 600 / HD 599 / Game One deneyip de Arctis Pro'nun daha iyi diyen kişiyi hiç duymadım ve görmedim. Tamam, kablosu yok yani daha rahat hareket edebiliyorsun ve özellikleri bu kulaklıklardan fazla. Eee, başka? Başka bir şeyi yok. Bir de en fazla herhalde 2.5 yıl dayanır, bildiğin gibi dayanıklı değil. Şanslı değilsen 1 yıldan daha aza belki.

Bir de closed-back denemedin mi? Herkese göre değişiyor.

Neyse, aldın artık tartışma bitsin. İstediğin gibi kullanırsın, hayırlı olsun.

@enonertetanem onu ürünü zaten kendi mağazalarında denedim bircom üstüne HD 600 alıp denedim.
Normal olarak değil DAC ile ve tanıdığım ile gidip bu ürünlerin tamirinden tut yazılım geliştirmesi için Almanya'ya gidip orada eğitim alıp gelen kişiye sordum kullanım alanlarımı ve kendisi söyledi bana sen boşuna uğraşmışsın kim önerdiyse kulaklıkların hangi alanlarda üretilip hangi amaçlarla son kullanıcıya sunulduğu hakkında bilgisi çok kötü dedi bende zaten forumda 1 ay bekleyip izledim sayende bazı markalar iyi stok eritti bayağı kar ettiler.

Tekrar söylüyorum insanlara önerdiğin kulaklıkları lütfen kıyas yaparak öner başkalarının yazdıkları yazılar veya söyledikleri ile değil bak ben zamandan ve psikolojisinden tut her şeyimle zarar edip zor durumda kaldım umarım başkasının başına gelmez ve bu yazılarımı okuyup gerekli önlemleri alırlar.

Sen zaten önermeyi bırak insanların ne istediğini bile bilmiyorsun ve kendi kafanda bir şeyler kurgulayıp şu daha iyi bu daha kötü bu fiyata bu olmaz geçiniz efendi geçiniz bu lafları.
Dostum senin tavsiyen ile Steel Series Artics Pro alıyorum ?
Hee, yani Arctis Pro Wireless > Game One. Sen bence ses kalitesinden çok özelliklere bakıyorsun.

Daha kaç kere dedim bilmiyorum ama Arctis Pro'yu alacaksan özellik çokluğundan başka bir şeyi umursamaman gerek ve boşuna harcayacak paran olmalı. HD 600 / HD 599 / Game One deneyip de Arctis Pro'nun daha iyi diyen kişiyi hiç duymadım ve görmedim. Tamam, kablosu yok yani daha rahat hareket edebiliyorsun ve özellikleri bu kulaklıklardan fazla. Eee, başka? Başka bir şeyi yok. Bir de en fazla herhalde 2.5 yıl dayanır, bildiğin gibi dayanıklı değil. Şanslı değilsen 1 yıldan daha aza belki.

Bir de closed-back denemedin mi? Herkese göre değişiyor.

Neyse, aldın artık tartışma bitsin. İstediğin gibi kullanırsın, hayırlı olsun.

Kardeşim peki sen olsaydın ne alırdın kendine?

@William4Quace iyi günler dilerim öncelikle biz kullanıcılar yazdıkları yazıları dikkatli kontrol edip hangisi sana mantıklı geliyorsa lütfen o yazıları süzüp ona göre karar vermeni tavsiye ederim.

SteelSeries Apex 7 - Rival 600 - Arctis Pro Wireless - stratus Duo set incelemesi diye bir konu var orada detaylı bir şekilde kullanıcı yorumlarını yazıp resimleri ile açıklamalarda bulunmuş.

Bu konuyu takip etmenizi ve yazıları okuyup karar vermenizi tavsiye ederim ve bütçeniz geniş ise kablosuz kulaklık konusunda tepe modeldir kendisi ben ürünü övmek gibi bir çaba içerisinde değilim ağzım yandı artık yoğurdu üfleyerek yiyorum.

@221420 yok kardeşim en az 4 kişiye denettim ve üründe bozukluk yok ve tek ürün denemedim bircom mağazasında deneme odaları var orada 2 tane daha ürün denedim benimle birlikte arkadaşlarımda geldi orada kullanım detaylarını anlattım ve aldığım cevap boşuna uğraşmak olduğunu anladım.

Sen daha denemeden nasıl karar verdin bakayım ben denedim ve başkalarına denettim ve bu tepkiyi sadece ben değil başkaları da verdi ürünü bizzat mağazada sorun olup olmadığını test ettikten sonra oradaki insanlarda denedi onlarda senin için yetersiz bir kulaklık dedi iadeyi hemen aldı.
Denemediğimi nerden biliyorsun? Game One, Game Zero, PC37X üç modeli de denedim, Arctis Pro Wireless ve game dac modelini de aynı şekild. Ayrıca Game One için amp gerekmiyor zaten tamamen farklı konu o kısım.

Dediğim gibi open back sana göre değil demek yada kulaklıktan beklentilerimiz çok farklı seninle.

HD600 ile arctis pro wireless kıyaslamak falan gülünecek işler.

@221420 benim bu forumda bu zamana kadar kulaklık kıyasladığımı gördün mü veya okudun mu başka konularda hayır.

Ben önermedim siz önerdiniz ve sordum siz anlattınız peki ben denedim ve sonuç hüsran sadece ben değil arkadaş çevremde aynı şekilde hissetti.

Ben insanlara büyük ihtimal stüdyo kulaklık veya ekipman önermem genellikle kulaklık önermem ama Arctis Pro HD 599 ile 600 ve Game One sorarlarsa sadece bunların kıyaslamasını yapıp avantaj veya dezavantajını söylerim başkada bir söz çıkmaz benden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı