Logitech G Pro X sadece oyunda ses kesilmesi

Duygusuzifade

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI B550-A PRO
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X3D
Ekran kartı: MSI Radeon RX 7900 XT Gaming Trio
Monitör: Samsung Odyssey G7 28" 1ms 144Hz 4K IPS
Monitör II: Samsung 22" 4ms 75hz IPS
Ram: Corsair Vengeance RGB RT 32 GB (2x16GB) 3600MHz CL16
M.2 SSD: Kingston KC3000 1TB 7000/6000MB/s
M.2 SSD II: Pny CS2130 1TB 3500/1800MB/s
Soğutucu: ID Cooling 207-XT Black Advanced
PSU: FSP Hydro G Pro 750W 80+ Gold
Kulaklık: Logitech G Pro X 7.1 & Razer Kaira
Merhaba arkadaşlar,

Kulaklığı 4-5 aydır sıkıntısız tertemiz kullanıyorum, son 2 gündür Windows ve kulaklık güncellemesi falan yaptım. Bütün ayarları falan sıfırladım ama düzelmiyor.
Sorun şu; Discord ve YouTube'da ses sorunsuz ama hangi oyuna girersem gireyim PUBG, Rainbow, CoD, Valorant her oyunda ses kesilmesi yaşıyorum hem de sürekli olarak 10 saniyede 2-3 kere ses kesiliyor yardımcı olabilir misiniz?

Anakart B450 GAMING Plus Max.

Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum benimde kulaklığı alalı bi 2 haftam oldu fakat sanki kulaklığın sesi az gibi oyunda olsun şarkıda olsun.Sende de öyle mi acaba ?

Dostum benimde kulaklığı alalı bi 2 haftam oldu fakat sanki kulaklığın sesi az gibi oyunda olsun şarkıda olsun.Sende de öyle mi acaba ?
Sesi gayet başarılı driveri yükleyip ordan da ayar çekebilirsin istersen akşam bakarız
Çözüldü.
Hocam sizde sorun var mı?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Kulaklığı 4-5 aydır sıkıntısız tertemiz kullanıyorum, son 2 gündür Windows ve kulaklık güncellemesi falan yaptım. Bütün ayarları falan sıfırladım ama düzelmiyor.
Sorun şu; Discord ve YouTube'da ses sorunsuz ama hangi oyuna girersem gireyim PUBG, Rainbow, CoD, Valorant her oyunda ses kesilmesi yaşıyorum hem de sürekli olarak 10 saniyede 2-3 kere ses kesiliyor yardımcı olabilir misiniz?

Anakart B450 GAMING Plus Max.

Saygılarımla.
hocam bir çözüm bulabildiniz mi ?

Sorunsuz kullanıyorum şu an nasıl çözüldü hatırlamıyorum. Sizin sorununuz nedir?
G Hub yükleyince özellikle oyunlarda ses boğuk ve az geliyor. Ses kasma ihtimalim sıfır. Eq ayarlarını yapmama rağmen hiçbir şekilde düzelmedi.

Herhangi bir ses driver'ı yüklü mü? Bir çakışma söz konusu olmuş olabilir USB yoluyla mı çıkış alıyorsun?

Herhangi bir ses driver'ı yüklü mü? Bir çakışma söz konusu olmuş olabilir USB yoluyla mı çıkış alıyorsun?
Realtek dışında sesle ilgili herhangi bir şey yok bilgisayarda. Usb ile pcye bağlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı