Neresi 700 TL hocam?700 TL'lik fareye 1400 TL fiyat çekmişler. Alınmaz.
Herkes çift tıklama sorunundan bahsediyor bu yüzden vazgeçtim. Siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?Şu anda kullanıyorum, oyun farelerinin altın standartı gerçekten.
Ben bir iki aydır kullanıyorum hocam, hiç karşılaşmadım açıkçası.Herkes çift tıklama sorunundan bahsediyor bu yüzden vazgeçtim. Siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?
Erken süreçte karşılaşılan bir problem değil.Herkes çift tıklama sorunundan bahsediyor bu yüzden vazgeçtim. Siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?
Model O Wireless'tan aşağı bir fare. Micro-USB kullanıyor olması bile başlı başına saçmalık.Neresi 700 TL hocam?
Model O Wireless'tan aşağı bir fare. Micro-USB kullanıyor olması bile başlı başına saçmalık.
Hocam kendim Model O Wireless'ta kullanıyorum, Superlight'ta kullanıyorum. Şahsen Model O; Superlight'ın yanına yaklaşamıyor bile. Micro-USB konusunda katılıyorum saçmalık gerçekten.Model O Wireless'tan aşağı bir fare. Micro-USB kullanıyor olması bile başlı başına saçmalık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.