Logitech G PRO X Superlight 2 DeX 5000 TL'ye alınır mı?

Dün iade gerçekleşti ve mouseyi tekrar aldım. Aynı problem bunda da var. (Farklı mouse göndermişler, seri numarasından kontrol ettim.)
Demek ki kronik problemleri var bu mousenin :D

Dün iade gerçekleşti ve mouseyi tekrar aldım. Aynı problem bunda da var. (Farklı mouse göndermişler, seri numarasından kontrol ettim.)
Demek ki kronik problemleri var bu mousenin :D
3.Gelen Dex 2 de de aynı problem var. Umudu kestim böyle kullanacağım. 🥲

Son düzenleme:
Geçen hafta hb den aldım ve kutudan çıkardıktan bir gün sonra iade ettim. 6k para verdiğim bir şeyin 60 gram olması ilk başta sorun yaratmayacaktır diye düşünüp sipariş etmiştim ama o kadar dengesiz bir ağırlık yaymışlar ve bir de her ele uysun diye yumurta gibi bir görünüm vermişler. 4k dan sonra bağlantının olup olmadık yerde kopup durması sabrımı taşıran son damla oldu. 4090 ve 14900k sistemde bile böyle sıkıntı yaratacaksa ne diye 8k özellik eklediniz? Parasını bu kadar hak etmeyen bir mouse görmemiştim. Artı yönleri skatezleri ve plastiğinin malzeme kalitesi tatmin ediciydi ama onu daha uygun markalarda karşılayabiliyor. Gidip yarı fiyatına 45 39 gram seviyesinde 3950 sensörlü bir model alın.

Geçen hafta HB'den aldım ve kutudan çıkardıktan bir gün sonra iade ettim. 6K para verdiğim bir şeyin 60 gram olması ilk başta sorun yaratmayacaktır diye düşünüp sipariş etmiştim ama o kadar dengesiz bir ağırlık yaymışlar ve bir de her ele uysun diye yumurta gibi bir görünüm vermişler. 4K'den sonra bağlantının olup olmadık yerde kopup durması sabrımı taşıran son damla oldu. 4090 ve 14900k sistemde bile böyle sıkıntı yaratacaksa ne diye 8K özellik eklediniz? Parasını bu kadar hak etmeyen bir mouse görmemiştim. Artı yönleri skatezleri ve plastiğinin malzeme kalitesi tatmin ediciydi ama onu daha uygun markalarda karşılayabiliyor. Gidip yarı fiyatına 45 39 gram seviyesinde 3950 sensörlü bir model alın.

Ben de acayip tilt oldum şu an. 2. iade ettiğim Pro DeX iade işlemi tamamlanınca 3.sünü de iade edip Viper Pro V3 çekmeyi düşünüyorum. (Razer'den nefret ederim)
Önerebileceğiniz daha iyi, yapısı DeX Superlight'a benzeyen, sarjı bunun gibi iyi giden bir mouse varsa ona da bakabilirim. Fiyat önemsiz.

Ben de acayip tilt oldum şu an. 2. iade ettiğim Pro DeX iade işlemi tamamlanınca 3.sünü de iade edip Viper Pro V3 çekmeyi düşünüyorum. (Razer'den nefret ederim)
Önerebileceğiniz daha iyi, yapısı DeX Superlight'a benzeyen, sarjı bunun gibi iyi giden bir mouse varsa ona da bakabilirim. Fiyat önemsiz.
ben de viper v3 pro'da karar kıldım gibi hocam. piyasada yaygınlaşması ne kadar sürer acaba 8 k çok geliyor açıkçası... v2 pro'da olduğu gibi dongle'ı 4 8 k için yeni mi almak gerekiyor gelen dongle o şekilde mi onu öğrenebildiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı