Logitech G PRO X Superlight mı yoksa Razer Viper V2 Pro mu alınır?

Osmn C

Kilopat
Daha fazla  
Logitech G PRO X Superlight mı yoksa Razer Viper V2 Pro mu? Uzun süredir G PRO X Superlight kullanıyorum normalde Superlight 2 alacaktım ama Viper V2 Pro aklımı karıştırmıyor değil. Bu iki ürünüde deneyimlemiş arkadaşlar varsa görüşlerini belirtebilirler mi acaba?

Viper V2 Pro kullanıyorum ve memnunum önerebilirim ama bu daha iyi bir seçenek olur.

Viper V2 Pro kullanıyorum ve memnunum önerebilirim ama bu daha iyi bir seçenek olur.

Wraith markasina ait bir şey almak istemiyorum teşekkürler.

Wraith markasina ait bir şey almak istemiyorum teşekkürler.

Nedeni nedir hocam?

Bu arada ben de G300S'den gpx 2'ye geçmeyi düşünüyorum. Önerir misiniz? Yüzeyi aynı sanki o yüzden hoşuma gitti ama tam bilemiyorum. Viper V2 Pro'nun plastik yüzeyi çok hoş değil gibi geliyor. Maalesef ikisini de test edemesem de.

Logitech G PRO X Superlight mı yoksa Razer Viper V2 Pro mu? Uzun süredir G PRO X Superlight kullanıyorum normalde Superlight 2 alacaktım ama Viper V2 Pro aklımı karıştırmıyor değil. Bu iki ürünüde deneyimlemiş arkadaşlar varsa görüşlerini belirtebilirler mi acaba?
Superlight kullaniyorsaniz Superlight 2'ye gecme kadar sacma bir sebep yok. Çünkü aynı mouse, switch değiştirip satisa geri cikardilar.

Genel olarak Superlight ve V2 Pro arasında en temel fark shape, ornegin superlight avuc ici doldururken, V2 Pro doldurmuyor. Buna alisik iseniz denenebilir ancak. Çok fazla mouse meraklisi degilseniz de gecmeye hic gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı