Logitech G PRO X Superlight sağ tıkı sertleşti

Araştırma yaptığımda pentadan başka seçenek göremedim hocam.

Anladım hocam, belki bilen arkadaşlar vardır. Onlardan beklemek en iyisi. Penta ücret çıkarıyor. Logitech direkt ürünü değiştiriyor. O yüzden vatan penta falan uğraşmak istemiyorum. Logitech'e ulaşabilmenin bir yolunu bulmaya çalısıyoruım.
 
Bu yapay zekadan sonra desteğe ulaşabildiniz mi? İngilizcem yeteri kadar iyi değil çeviri falan konuşsam iletişim kurabilir miyim?
Yapay zekadan sonra ulaşmışdımda ben yapay zekaya ingilizce konuşuyordum. Mesai saatlerinde olmayabilir bide ondan sonra müşteri temsilcisiyle türkçe konuşsanda sorun olmaması lazım. Aramaya ingilizce şart çeviriyle olmaz. Hintli ablamız geliyor genelde zaten.
 
Yapay zekadan sonra ulaşmışdımda ben yapay zekaya İngilizce konuşuyordum. Mesai saatlerinde olmayabilir bir de ondan sonra müşteri temsilcisiyle Türkçe konuşsanda sorun olmaması lazım. Aramaya İngilizce şart çeviriyle olmaz. Hint ablamız geliyor genelde zaten.

Anladım o zaman yarın erkenden İngilizce olarak iletişim kurayım. Olmazsa bir eş dost yardımıyla İngilizce konuştururuz ablamızı.
 

Geri
Yukarı