Logitech G PRO X Wireless mi yoksa HyperX Cloud II kablosuz mu? İkisi arasında kararsız kaldım ama önemli olan mikrofonu, sizce hangisinin mikrofonu daha kalitelidir?
Ne aldınız hocam?Logitech G PRO X Wireless mi yoksa HyperX Cloud II kablosuz mu? İkisi arasında kararsız kaldım ama önemli olan mikrofonu, sizce hangisinin mikrofonu daha kalitelidir?
@KAPTANJACK ben yandım siz yanmayın. Logitech g pro x den uzak durmanızı öneririm. Ürün elime geçti tam 3 kere değişime yolladım hepsinde ürün arızalı çıkıp yenisi yollandı son paketi açmadım iade almadıkları için satıyorum. g proda en büyük sorun eğer çok takıntılıysanız kablosunun üzerinden tekerlekle sesi fullerseniz arkadan statik ses aşırı geliyor yanında gelen rezilden hallice DAC ses kartı yüzünden. Adamlar iade almıyor fakat değiştiriyor kronik sorunlu diyorum evet diyorlar değiştiriyorlar yine aynı şey. Sırf mikrofonu iyi diye o arkadan gelen sese katlanamayıp duvara vurmak istedim kaç kere.
O bende de olmuştu da zamanla gevşiyor o. ilk 3 gün kafatasım patlayacak sanmıştım ben de. Sonra sonra o kendini salacak. Eğer windowstan ve kulaklık üzerindeki tekerlekten sesi fullediğinde dip ses gelmiyorsa ve windowstan ses ayarı yaptıktan sonra masaüstüne tıkladığında "tık, tik" diye çıtırdamalar gelmiyorsa şükür namazı kılabilirsin. Sertliğini dert etme yumuşayacak.Ben wireless modelini aldim ama kulak etrafına baskı yapıyor rahatsız ediyor.
O bende de olmuştu da zamanla gevşiyor o. ilk 3 gün kafatasım patlayacak sanmıştım ben de. Sonra sonra o kendini salacak. Eğer windowstan ve kulaklık üzerindeki tekerlekten sesi fullediğinde dip ses gelmiyorsa ve windowstan ses ayarı yaptıktan sonra masaüstüne tıkladığında "tık, tik" diye çıtırdamalar gelmiyorsa şükür namazı kılabilirsin. Sertliğini dert etme yumuşayacak.
Evet ses kalitesi de kötü zaten boş bir tenekenin içindeymiş gibi. FPS oyunlarında ses kasılamıyor. Kulaklığı deli gibi araştırıp full sponsorlu tanıtım videolarıyla iyilemelerle bildiğin dolandırılarak almış oldum. Esas inceleme istiyorsan kullanıcı incelemesi ve kronik sorunlar için redditten bir baktım kulaklık ile ilgili 20 sayfa sorun var daha gördüğüm gibi geçmiş olsun dedim kendime. Bundan sonra asla youtube'dan kulaklık incelemesine kanıp almayacağım. Proların kullandığı falan da yok tamamen pazarlama ürünü. İade edebilirsen amazondan aldıysan falan et bir şekilde.Dip ses konusunda bir sorunum yok.
Ama ses kasma konusunda sanki çok iyi değil, Rainbow Six de tam performans alamıyorum gibi. Yukarıki kattan ses geliyor ama sağ tarafındaki duvar patlıyor, 1 kere böyle bir olaya denk geldim.
Bakayim hocam bu şekilde sorunlar olmasıda beni soğutmaya başladı.
8D 360° müzik acıyorum müzik tam tur dönmüyor bu kulaklıkta, öne geldiğinde ses kafamızın tepesinden atlıyor müzik sesi, sennhesier da tam dairesel dönüyordu.
Evet ses kalitesi de kötü zaten boş bir tenekenin içindeymiş gibi. FPS oyunlarında ses kasılamıyor. Kulaklığı deli gibi araştırıp full sponsorlu tanıtım videolarıyla iyilemelerle bildiğin dolandırılarak almış oldum. Esas inceleme istiyorsan kullanıcı incelemesi ve kronik sorunlar için redditten bir baktım kulaklık ile ilgili 20 sayfa sorun var daha gördüğüm gibi geçmiş olsun dedim kendime. Bundan sonra asla youtube'dan kulaklık incelemesine kanıp almayacağım. Proların kullandığı falan da yok tamamen pazarlama ürünü. İade edebilirsen amazondan aldıysan falan et bir şekilde.
Kullanan kişilere sorarak almıştım herkes ses kalitesinin ve mikrofonunun kaliteli olduğunu dile getirmişti.Evet ses kalitesi de kötü zaten boş bir tenekenin içindeymiş gibi. FPS oyunlarında ses kasılamıyor. Kulaklığı deli gibi araştırıp full sponsorlu tanıtım videolarıyla iyilemelerle bildiğin dolandırılarak almış oldum. Esas inceleme istiyorsan kullanıcı incelemesi ve kronik sorunlar için redditten bir baktım kulaklık ile ilgili 20 sayfa sorun var daha gördüğüm gibi geçmiş olsun dedim kendime. Bundan sonra asla youtube'dan kulaklık incelemesine kanıp almayacağım. Proların kullandığı falan da yok tamamen pazarlama ürünü. İade edebilirsen amazondan aldıysan falan et bir şekilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.