Hocam iki ürünü de kullandım sıraca;Yardımcı olur musun? @Yehetto
Hocam iki ürünü de kullandım sıraca;
- G733'ün artıları -
Çok daha hafif.
Daha esnek.
Kablosuz.
Uzun süreli kullanımda (15 saat+) ağrıtma yapmıyor.
Şarjı bir günü çok rahat çıkartıyor, ikinci günün ortasına gelemeden bitiyor. Her gece şarja takıyorum.
- G733'ün eksileri -
Kutudan çıkan ses kalitesi bayağı zayıf ancak G Hub üzerinden yaratılan veya bulunan bir profille düzgün bir seviyeye çıkıyor.
Mikrofonu gerçekten kötü, oyundan konuşmak veya Discord için vesaire yeterli ancak harici bir mikrofon öneririm.
Malzeme kalitesi bütçesindeki kulaklıklara göre zayıf, vasat diyebilirim ancak çok problem etmedim ben şahsen.
- G Pro X'in artıları -
Ses kalitesi bütçesindeki oyuncu kulaklıklarına göre gayet iyi.
Gerçekten baya komforlu.
Mikrofonu bir kulaklık mikrofonu olmasına rağmen 300-400 TL'lik bir mikrofon kalitesini verebiliyor.
- G Pro X'in eksileri -
Uzun süreli kullanımda terletiyor.
Kablolu.
G733'e göre belli olacak seviyede ağır.
Ped konusuna gelirsek kişisel tercihe geliyor burası bir tık. G Pro X'in pedleri daha rahat olsa da terletiyor ve uzun süre kafamda tutamıyorum, G733'ün kumaş olduğu için terletme çok daha az oluyor.
TL;DR'ye gelirsek ikisinden birini alacaksanız ben şahsen G Pro X alırdım ancak tamamen kişisel tercihe kalıyor ikisi de oyuncu kulaklıkları seviyesinde iyi kulaklıklar. G Pro X'i sadece birkaç ay kullandım, G733'ü 2 yıldır kullandım ve şu anda da yan sistemimde kullanıyorum.
Eğer ki bütçeniz yeterse ve illa oyuncu kulaklığı şartınız yoksa M50x gibi bir modele bakmanızı öneririm. İnanılmaz competitive bir oyuncu değilseniz hala harika hatta şahsen daha sinematik bir oyun deneyimi sunabiliyorlar. Sesleri diğer kulaklıklara göre çok daha flatler ancak herhangi bir EQ programı ile istediğiniz düzeye ayarlayabilirsiniz.
![]()
Audio-Technica ATH-M50x Profesyonel Stüdyo Referans Kulaklığı Fiyatı - Elit Müzik
Audio-Technica ATH-M50x Profesyonel Stüdyo Referans Kulaklığı özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele!www.elitmuzik.com.tr
Kötü değil hocam, fiyat etiketine göre iyi değil ancak hala net, anlaşılabilir.Hocam G733ün mikrofonu Blue voice özelliği açıldığında ve gerekli ayarları yapıldığında bile kötü mü?
Bunun için gayet yeterli hocam ancak 3000 TL'lik bir kulaklığın mikrofonu bu kadar kötü olmamalı.Sonuçta benim yayın vs. gibi bir amacım yok. Daha çok arkadaşlarla discorddan sohbet edebileyim. Oyun oynarken konuşabileyim vs. için kullanıcam. Ama yinede 300 liraya alıp kullanmakta olduğum rampage kulaklığın mikrofonundanda kötü olacaksa işte o zaman alınmaz gerçektende.
Hocam şahsen kumaş daha rahat, denemeniz gerekiyor.Birde fps oyunlarında g hubdan oyuna göre ayarını yaptıktan sonra adamın sesinin nereden geldiğini vs. tespit edebileceğim düzeyde mi acaba? Ve son olarak pedlerinin kumaş olması var. Halihazırda 3 4 yıldır kullandığım kulaklığın pedleri deri ve soyuldu bayağı bir. Ama kumaşa alışırmıyım bilmiyorum bu durumdada anladığım kadarıyla içinden ek olarak bir deri ped çıkmıyor.
Bildiğim kadarıyla hayır.Ben herhangi bir yerden temin edebiliyormuyum acaba kulaklığıma uyumlu olacak şekilde deri ped,kumaş pedleri beğenmezsem?
Ne demek hocam boş zamanım oldukça cevap vermeye çalışıyorum. ^^Kafamda daha onlarca soru var sonuçta az bir para değil 3 bin tl. Ancak sizide fazla sıkmak istemiyorum fazla bile sordum kusura bakmayın.
Anladım hocam, cevap olaraktan evet G733 alınır. Kesinlikle kusursuz değil ancak bütçesine göre sağladığı gerçekten çok fazla güzel özellik var.Ve gaming kulaklık adı altında olmasını tercih ediyorum kulaklığın. Tabii birde kablosuz olmasını ama eğer bu model gerçekten alınmayacak gibiyse kablolu bir kulaklığada yönelebilirim. Benim konuyu açmamdaki amaç aslında G733 alınır mı sorusuydu G pro x de aklımda olduğundan böyle bir konu başlığı atmışım. Eğer g733den vazgeçersem ve kablolu almaya karar verirsem bütçemi düşürüm 1.5K civarı bir kablolu kulaklık alabilirim. Sonuçta kablolu olduktan sonra 2 katını vermek bana çokta mantıklı gelmiyor.
Önelikle bilgilendirdiğininiz için teşekkürler. Ek olarak sormayı unuttuğum bir soru daha vardı sormayı unuttum. Kulaklığı şarjı azaldığında vs. Kablolu bir şekilde kullanabiliyormuyum? Yoksa o an şarjı bitince daha kulaklığı kullanamıyor muyum yani oturup şarj olmasını mı bekliyeceğim oyunun ortasında yoksa kablolu kullanmaya devam mı edeceğim acaba? Birde biraz daha araştırınca kulaklığın sağ tarafından sola göre daha az gelmesi ve şarjının anormal bir şekilde hızlı bitmesi gibi sorunları yaşayan çok insan gördüm örneğin adam 10 dakikada yüzde 10 gitti birden diyor. Siz böyle sorunlar yaşadınız mı acaba?Kötü değil hocam, fiyat etiketine göre iyi değil ancak hala net, anlaşılabilir.
Bunun için gayet yeterli hocam ancak 3000 TL'lik bir kulaklığın mikrofonu bu kadar kötü olmamalı.
Hocam şahsen kumaş daha rahat, denemeniz gerekiyor.
Bildiğim kadarıyla hayır.
Ne demek hocam boş zamanım oldukça cevap vermeye çalışıyorum. ^^
Anladım hocam, cevap olaraktan evet G733 alınır. Kesinlikle kusursuz değil ancak bütçesine göre sağladığı gerçekten çok fazla güzel özellik var.
Kullanabiliyorsunuz hocam.Kulaklığı şarjı azaldığında vs. Kablolu bir şekilde kullanabiliyor muyum
Ses seviyesi olarak bir problem yaşamadım.Birde biraz daha araştırınca kulaklığın sağ tarafından sola göre daha az gelmesi ve şarjının anormal bir şekilde hızlı bitmesi gibi sorunları yaşayan çok insan gördüm örneğin adam 10 dakikada yüzde 10 gitti birden diyor. Siz böyle sorunlar yaşadınız mı acaba?
Bir ara G733 e heveslenmiştim hatta bayramın 1. günü almaya gittim yolda geri döndüm mecburen faturasını bulamamış.G733 parasını haketmeyen bir çöp.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.