Elektronik Logitech G Pro X Wireless Lightspeed 3100TL

DİKKAT! Ürünün soru cevap kısmını kontrol ederseniz ürünün kablolu olduğunu söylemiş mağazalar.

Orasını bende anlamadım açıkçası. Sanırım başka ürünün satıldığı bir bağlantıya eklediler bu ürünü. Çünkü ürünün adı zaten Wireless kulaklık. Ayrıca bağlantı türünde de kablosuz olduğu yazıyor.

Son düzenleme:
Satıcı Media Markt iken böyle bir problem var mıydı acaba? Teknobiyotik'ten bir çekirdek tanesi dahi satın almayacağım için çok da sorun değil ama alanlara kablolu gitmez umarım.

Orasını bende anlamadım açıkçası. Sanırım başka ürünün satıldığı bir bağlantıya eklediler bu ürünü. ÇüNkü ürünün adı zaten Wireless kulaklık. Ayrıca bağlantı türünde de kablosuz olduğu yazıyor.
Mediamarkt'a sorulan sorulara bakarsan sorular 1-2 gün önce sorulmuş. Yani ürün kablolu muhtemelen. Aynı şekilde Teknobiyotik'e sorulan sorulara bakarsan onlar da kablolu demişler.

Alanlar kargoyu teslim almadan hızlıca iade edebilir. Ürün kabloluymuş şaka gibi. :D

Dosya Ekleri

• IMG_5845.jpeg
    IMG_5845.jpeg
    203 KB · Görüntüleme: 75
Bunlar dalga geçiyor galiba. O soruyu bende gördüm ama bu kadar avanak olacaklarını düşünmemiştim. İptal edicez bayram arifesi parayı ne zaman iade ederler Allah bilir.

Böyle bir şey yok ya ben 3753'e tam aldım 3100'e düştü iptal ettim bunu aldım bu da kablolu çıktı iptal edin diyorum etmiyorlar garip ya sizce kargoyu açıp şansımızı denesek mi belki kablosuz yollamışlardır?

3131.png

Böyle bir şey yok ya ben 3753'e tam aldım 3100'e düştü iptal ettim bunu aldım bu da kablolu çıktı iptal edin diyorum etmiyorlar garip ya sizce kargoyu açıp şansımızı denesek mi belki kablosuz yollamışlardır?

Eki Görüntüle 1746623
Kablolu diyorlarsa kabloludur bu kadar iyi niyetli olma. Açarsan birde iade etme ile uğraşırsın benden demesi.

Kendi sitelerinde 2 katı fiyat olupta Trendyol üzerinden bu kadar ucuza satılması bana da başta garip gelmişti fakat site ile ilgili bir sorun satıcılarla ilgili değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı